Zatiahnuté
13°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Z dovolenky snov hrôza! Slovenský spevák s krvavou tvárou a štichmi!
Zdielať na

Z dovolenky snov hrôza! Slovenský spevák s krvavou tvárou a štichmi!

Archívna reportáž

Kým väčšina Slovákov mohla na svoje plány o cestách do vzdialených a exotických krajín v tento šialený rok zabudnúť, našli aj odvážlivci, ktorých od plánov za ďalekým dobrodružstvom neodradila ani všadeprítomná pandémia. Aj známy slovenský spevák si obul sedemmíľové čižmy a pobral sa do exotiky a zároveň na jedno z najzáhadnejších miest na svete.

Slovenský spevák Martin Harich (25) sa koncom októbra vybral na dobrodružnú cestu na Bermudy, no iba po pár dňoch hlási prostredníctvom sociálnej siete nepríjemné správy. Po tom, čo stihol svojich fanúšikov potešiť zopár zábermi z nádhernej pláže, zverejnil fotografiu, na ktorej mu čelo zakrýva obväz a jeho tričko je nasiaknuté krvou. Žiaľbohu sa nejedná o halloweensky kostým, ale o nehodu na motorke.

Sympatický mladý spevák Martin Harich sa rozhodol svoju dobrodružnú cestu dokumentovať na sociálnej sieti Instagram, aby tak priniesol svojim fanúšikom doma na Slovensku a v Čechách trochu slnka do pochmúrneho jesenného počasia. Avšak práve počas pobytu v rajskom prostredí Bermúd ležiacich v Atlantickom oceáne, sa Martin stal účastníkom nepríjemnej dopravnej nehody.

Vypočujte si jednu z Martinových piesní:

„Pamätáte si, ako som vám hovoril, že sa mi tu na Bermudách určite stane nejaký prúser?  Ak by som vám povedal, že v ten deň skončím v miestnej nemocnici po tom, čo ma zrazila motorka, verili by ste mi? Život je tak nepredvídateľný,” píše v komentári k hrozivej fotografii sympatický umelec, ktorý po nehode skončil v rukách lekárov v lokálnej nemocnici. Avšak fanúšikov ubezpečil, že je v poriadku a ešte si na svoj účet aj zažartoval. „Som vďačný, že som skončil len so šiestimi štichmi, narazenou rukou a niekoľkými modrinami. A napriek skutočnosti, že toto môže vyzerať ako najlepšia halloweenska maska, nanešťastie to tak nie je,” napísal Martin, pod ktorého fotkou sa okamžite objavili vystrašené komentáre.

Mnohých zaujímalo aj to, ako dopadol druhý účastník nehody. Jeden z komentujúcich sa dokonca opýtal, či nemá jeho fotku. „Nemám. Akosi som nebol v stave to vtedy fotiť. A potom som ho už nevidel,” odpovedal mu spevák s celkom pochopiteľným argumentom. Fanúšikovia sa zhodli v tom, že je veľkým šťastím, že sa sympatickému spevákovi nestalo nič horšie. Martinovu tvár tak budú zdobiť iba drobné jazvičky, ktoré mu vždy pripomenú krehkosť ľudského života.

Súvisiace články

Najčítanejšie