Zatiahnuté
13°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Toto nikto nečakal! Johnny Depp PREHRAL miliónový spor so svojou exmanželkou!
Zdielať na

Toto nikto nečakal! Johnny Depp PREHRAL miliónový spor so svojou exmanželkou!

Archívna reportáž

Už sa zdalo, že si predstaviteľ legendárneho kapitána Sparrowa z filmu Piráti z Karibiku ide v súdnom prípade domáceho násilia na svojej exmanželke Amber Heard na víťaznej vlne. Bola mu naklonená nielen verejnosť, ale aj mnohí jeho kolegovia a známe tváre svetového šoubiznisu. Verdikt súdu teraz mnohých šokoval.

Podľa informácii denníka Daily Mail prehral herec Johnny Depp súdny mega proces o 2 milióny libier, čo je zhruba 2,2 milióna eur, keď dala porota za pravdu jeho exmanželke a britskému denníku The Sun, ktorí ho označili za násilníka. Kým herečka Amber Heard a jej právnici môžu byť spokojní, známy herec a jeho obhajca zúria.

Obľúbený herec mal svoju vtedajšiu manželku, herečku Amber Heard, fyzicky napadnúť až 12-krát počas ich turbulentého vzťahu, častokrát pod vplyvom alkoholu a tvrdých drog. Herečku podľa jej slov tento výsledok súdu nijako neprekvapil. Johnny Depp a jeho právnik sa o rozsudku vyjadril ako o "perverznom a zároveň zmätočnom".

Súd sa ťahal viac ako dva roky, a už sa zdalo, že to herec dotiahne do víťazného konca. Výsledok Johnnyho a jeho právnikov poriadne zaskočil:

​V oficiálnom vyhlásení právnik uviedol: "Je viac ako znepokojivé, že sa sudca spoľahol na svedectvo Amber Heard a opomenul množstvo dôkazov zo strany policajtov, lekárov, jej vlastného bývalého asistenta a ďalších nespochybniteľných svedkov, ako aj rad listinných dôkazov, ktoré bod po bode úplne vyvrátili jej obvinenia. To všetko bolo prehliadnuté." Obľúbený hollywoodsky herec, ktorý si drží obrovskú popularitu už od 90. rokov, navyše tvrdí, že kvôli jej obvineniam prišiel o mnoho pracovných ponúk, mimo iných aj o úlohu kapitána Sparrowa v pokračovaní Pirátov z Karibiku.

Amber Heard nachádza pokoj v záhrade a žije usporiadaný život, aspoň tak sa prezentuje na sociálnych sieťach:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Lot to do around the yard..obviously (Thanks Brandon)

Príspevok, ktorý zdieľa Amber Heard (@amberheard),

Johnny Depp totiž zároveň prehral súd s denníkom The Sun, ktorý ho vo svojom titulku označil za "násilníka a bitkára žien".  "Vo veci ohovárania žalobca neuspel. Aj keď obžalovaní preukázali nevyhnutné náležitosti svojej žaloby proti urážke na cti, zistilo sa, že zverejnená informácia bola vo svojej podstate pravdivá," znelo okrem iného vo výroku sudcu. Je však zrejmé, že to herec nevzdá a svoju česť sa bude snažiť obhájiť odvolaním. „Rozsudok je taký nesprávny, že by bolo smiešne, aby sa pán Depp proti tomuto rozhodnutiu neodvolal,“ vyjadril sa na margo verdiktu jeho právnik.

Súvisiace články

Najčítanejšie