Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Monika Bagárová prekvapuje! Rumia nemusela mať teploty pre covid, TOTO u nej zistila!
Zdielať na

Monika Bagárová prekvapuje! Rumia nemusela mať teploty pre covid, TOTO u nej zistila!

Archívna reportáž

Už takmer týždeň bojuje rodina Moniky Bagárovej s koronavírusom, ktorý sa u nich, žiaľ, prejavil aj ako choroba covid-19. Kým otecko malej Rumie, zápasník MMA Makhmud Muradov je údajne úplne bezpríznakový a tisíce kilometrov vzdialený od svojich milovaných v Las Vegas, Monika a Ruminka chorobou tak ľahko neprešli.

Monika Bagárová je aktuálne v karanténe pre nákazu koronavírusom. Napriek tomu, že jej partner je v USA, nie je sama. Spoločnosť jej robí celá jej rodina - mama, otec aj sestra. Covid-19 totiž majú potvrdený všetci. Podľa fotiek a správ ale znášajú ochorenie dobre a sú si navzájom oporou. 

Pred pár dňami ale Monika nepríjemne zaskočila fanúšikov, keď priznala, že malá Ruminka trpí viac, ako len pár zakašľaní, čo platilo spočiatku. Päťmesačné dievčatko začali trápi aj teploty a soplíky. 

​Ako sa ukazuje, napokon možno tieto nepríjemnosti vôbec nespôsobil koronavírus. Monika totiž v instastories priznala, že jej mama na Ruminke objavila zrejmú príčinu týchto prejavov. "Babička práve našla prvý zúbok. Zapisujeme do prvého albumu," prezradila Monika milú udalosť.

Zúbky predpovedala Monika už pred mesiacom:

Prvý zúbok je vždy veľká radosť, obvykle ale nasledujú pomerne ťažké mesiace. Hoci je to individuálne, mnohé detičky prerezávanie zúbkov znášajú veľmi zle. Soplíky, teploty, slintanie, no najmä plač, veľa plaču. Monike ostáva veriť, že jej Ruminka bude aj naďalej také usmiate slniečko, ako sa javí, a aj zúbky "prežije" bez väčšieho trápeni seba, aj svojej rodinky. 

Instagram/MB

Súvisiace články

Najčítanejšie