Zatiahnuté
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Nesklamala! Hviezdna "kráľovná" Halloweenu ohúrila vlastným hororovým videom!
Zdielať na

Nesklamala! Hviezdna "kráľovná" Halloweenu ohúrila vlastným hororovým videom!

Archívna reportáž

Azda najobľúbenejší celebritný sviatok je bezkonkurenčne Halloween. Neoficálnou kráľovou tohoto strašidelného dňa kostýmov a masiek je jednoznačne známa 47-ročná nemecká modelka Heidi Klum. Tá zároveň každoročne organizuje obrovskú parádu na počesť tohto obľúbeného amerického sviatku, ktorý familiárne nazýva Heidween.

Slávna nemecká modelka a jeden z anjelikov Victoria´s Secret sa však tento rok musela zmieriť s tvrdými nariadeniami vlády a zábavku plnú exkluzívnych hostí zrušila. Heidi Klum sa však o radosť z Halloweenu nenechá len tak obrať, pre svojich fanúšikov a priateľov po celom svete nahrala domáce video, lepšie povedané krátky "hororový" film, v ktorom si spolu so svojím manželom a štyrmi deťmi zahrala hlavnú úlohu.

Modelka a mama troch chlapcov sa rozhodla, že svojich fanúšikov na sociálnych sieťach poteší na Halloween aspoň strašidelným videom, ktoré pripomenie určité vtipné momenty celkom hektického a nepriaznivého roka 2020."Halloween je tento rok iný, ale nemalo by nám to brániť v tom, aby sme boli kreatívni aj doma. Ostaňte v bezpečí, buďte strašidelní a trávte čas so svojou rodinou," napísala modelka v popise k videu, ktoré zachytáva celú jej rodinu v kuchyni domu. Ústrednou témou ich živej debaty je práve Halloween a naliehavá otázka detí, čo si tento rok pripravia.

Pozrite si vo videu minuloročný, dokonale prepracovaný halloweensky kostým Heidi Klum. Iba málokto by pod maskou spoznal krásnu nemeckú modelku:

"A čo keby sme namiesto párty zostali doma a pozreli si nejaký strašidelný film?" zahlási rezignovane Tom Kaulitz, modelkin manžel a spevák z nemeckej kapely Tokio Hotel. "Skvelé, ďalšia zábavná vec je zrušená," hromží jeden zo synov, ktorých má modelka so spevákom Sealom. "2020 je ten úplne najhorší rok," povzdychne si jej 16-ročná dcérka Helene. Odrazu mama Heidi plná entuziazmu navrhne osláviť bláznivý sviatok doma a v obrovskom dome hľadá inšpiráciu, ako svoju rodinu vyoblieka.

Pozrite si halloweenske video, ktoré zavesila na Instagram kráľovná tohto sviatku medzi celebritami modelka Heidi Klum:

Pozrite si bláznivé kostýmy z minulých rokov v podaní modelky Hieidi Klum:

​Cieľ je jasný, rozhodne sa využiť zásoby toaletného papiera, ktorý nakúpila ešte v marci, keď hrozná pandémia udrela plnou silou po prvýkrát. Heidi a jej rodina nesklamali, opäť dokázala, že si dokáže sama zo seba vystreliť a nerobí zo seba žiadnu primadonu. Vo videu ju totiž náhle prepadne veľmi silná potreba navštíviť toaletu a to všetko za sprievodu zvukových efektov vychádzajúcich z útrob modelkiných čriev. Nuž, video jednoznačne stojí za pozretie a tým, ktorí sa vedia zabaviť aj na trošku nechutnom humore, zdvihne v týchto pochmúrnych časoch náladu.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie