Jasno
17°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Vendula Pizingerová: TAKTO vyzerá jej život s malým Josífkom!
Zdielať na

Vendula Pizingerová: TAKTO vyzerá jej život s malým Josífkom!

Archívna reportáž

Leto je už nenávratne preč, počasie na dlhé prechádzky neláka, a tak Vendula Pizingerová (48) trávi čas so svojim novorodeným synčekom radšej doma. Spoločne s manželom Josefem Pizingerom (33) si užívajú s malým Josífkom chvíle rodinného šťastia. Aj keď je šťastná a užíva si naplno neskoré materstvo, občas Vendule určite príde vhod, keď môže trochu vypnúť.

Čerstvá trojnásobná mamička Vendula Pizingerová potrebuje nabrať silu, predsa len, je pomerne krátko po pôrode, ktorý prebehol 13. októbra cisárskym rezom, rovnako ako aj pri jej dvoch deťoch z prvého manželstva so skladateľom Karlom Svobodom. Veľkú oporu má vo svojom manželovi, ktorému nerobí problém malého ponosiť na rukách, kde sa cíti najlepšie, ako väčšina bábätiek.

Vendula tvrdí, že Josef je pokojné a dobré dieťa, čo je iste aj preto, že sa mu obaja s láskou venujú. Prenášajú na neho pozitívnu energiu vyplývajúcu z radosti, že sa konečne svojho pokladu po rokoch spoločného života dočkali. Vendula už radšej prestala myslieť na to, či sa jej podarí otehotnieť, najmä vzhľadom na jej pokročilý vek.

​Donedávna zabehnutá domácnosť, s dvomi dospelými a pätnásťročným pubertiakom, sa musela prispôsobiť zmenám kvôli novému členovi. „Aj keď u nás doma teraz občas počuť detský plač, tak cítim neskutočný pokoj. Nemám pocit, že kamkoľvek musím... Všetko objíma pokoj a sloboda,“ vyjadrila svoje pocity z príchodu malého synčeka. Život pre ňu nadobudol nový zmysel a je za to veľmi vďačná. Podobne je na tom iste aj jej manžel Josef, súdiac podľa fotografií. A tie robia obaja rodičia vo veľkom.

Vendula rada a často fotí momentky, keď sa malému synčekovi venuje jeho otecko Josef. On pre zmenu nachytal Vendulu s bábom na hrudi, ako si schrupli na gaučí. Využil túto milú chvíľku a zachytil ju na snímke, čo ona neskôr okomentovala: „Trošku sme si asi ducli, čo Josef samozrejme využil. A tak to má byť. Mne vždy naši hovorili, keď fotili, že budem mať pamiatku. A to je správne, my tiež budeme fotiť".

​Fanúšikovia Vendule veľmi prajú jej šťastie. Spoločne s ňou práve vďaka fotografiám na sociálnych sieťach prežívajú intímne chvíle z jej súkromného života. „Presne takto má vyzerať nedeľná siesta. Je vidieť, že vychovávate príkladom a odmalička. Správne,“ stálo v jednom z komentárov priaznivcov, ktorý sledujú jej účet na sociálnej sieti. Vendula má už 100 tisíc sledovateľov. Zdá sa, že ľudia potrebujú v týchto ťažkých časoch vidieť šťastie a pohodu, ktoré z Venduly a jej rodiny priam vyžarujú.

Súvisiace články

Najčítanejšie