Polojasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Príšerná tragédia! Herca (†30) zastrelili pred očami jeho priateľky!
Zdielať na

Príšerná tragédia! Herca (†30) zastrelili pred očami jeho priateľky!

Zdroj: Reprofoto/Uddn.com

Cesty osudu sú niekedy nevyspytateľné a kruté. Zrejme len omylom sa dostal do dráhy strely 30-ročný americký herec Eddie Hassell, ktorý poraneniam následne podľahol.

Skutočne šokujúca správa zasiahla svet filmu. Herec Eddie Hassell bol, žiaľ, v zlom čase na zlom mieste. Podľa portálu TMZ.com si ho našla strela, ktorú vypálil páchateľ pri prestrelke počas pokusu o krádež auta. Neupresnili, či mal Eddie čo dočinenia s autom, alebo s páchateľmi.

Podľa predbežných informácií tomu ale nič nenasvedčuje. Eddie mal práve stáť pred dverami obydlia jeho priateľky. Jeho zástupca sa vyjadril, že ho trafili do oblasti žalúdka. "Zatiaľ nebol nikto zatknutý a nie je jasné, čo viedlo k streľbe," vyjadril sa Hassellov manažér.

Pozrite si jednu zo scén s Eddiem vo filme Jobs:

Eddie Hassell na svoju prelomovú rolu len čakal, no stihol si zahrať v mnohých filmoch či seriáloch. Azda najviac si ho môžu aj slovenskí diváci pamätať z filmu Decká sú v pohode, no ukázal sa aj vo filme Jobs, a v seriáloch Kosti, Votrelci z hlbín či V dobrom, aj v zlom. Eddie sa narodil 16. júla 1990 v Texase.

Súvisiace články

Najčítanejšie