Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Český plastikový Honza plní svetové magazíny! TAKÉTO extrémne pery nemá nikto!
Zdielať na

Český plastikový Honza plní svetové magazíny! TAKÉTO extrémne pery nemá nikto!

Zdroj: Instagram/Oye Yourspace

O českom Barbie mužovi menom Honza píšu už aj zahraničné médiá, ktoré azda zaujal nielen svojim výzorom. Na rozdiel od svojho brazílskeho kolegu, teda už kolegyne, hviezdičky Jessicy Alves, Honzu živí umenie a fotografovanie a miluje ženy.

Netradičný príbeh Jana Šimšu (26) z českého Brna sa svojím čitateľom snažil priblížiť britský denník Daily Mail. Mladý muž, ktorý má v perách napustených neuveriteľných 90 mililitrov výplne prezradil, čo ho k drastickej zmene imidžu viedlo. No možno ešte viac prekvapil jeho preferenciami pri výbere sexuálneho partnera.

Mladý fotograf z Brna, ktorý ešte pred dvomi rokmi vyzeral ako bežný chalan, dnes pripomína plastovú bábiku s extrémne nafúknutými perami. Okrem toho má vyplnené aj lícne kosti a tiež upravenú bradu tak, aby spĺňala jeho predstavy o dokonalom Barbie výzore. Zákroky mu podľa spomínaného denníka robí jeho kvalifikovaná kamarátka. Celkový imidž Honzu, ktorý si už vraj nechal zmeniť aj pohlavie na ženské, dotvárajú obrovské umelé riasy, podpätky, predĺžené blond vlasy či farebné parochne od výmyslu sveta.

O príbeh Honzu Šimšu sa zaujímajú aj zahraničné médiá, zmena z výzoru sympatického chlapca na plastovú bábikou doslova vyráža dych:

Kvôli vysnenému tvaru svojich pier dokonca nedávno ľahol pod nôž, a okrem mega obrovských pier v tvare srdca mu ostalo na tvári až 50 štichov. Avšak popri všetkým korekciách, ktoré Honza dobrovoľne absolvuje každý mesiac, je to celkom znesiteľná obeť. Za svojím cieľom sa vydal dokonca na Slovensko, kde bol istý lekár ochotný jeho požiadavkám vyhovieť. "Chcel som, aby moje pery vyzerali väčšie, nielen s pomocou výplne," vysvetľuje. "Potom som našiel lekára na Slovensku, ktorý mi odrezal kúsok kože a zdvihol ich tak o 9 milimetrov vyššie. Hojenie bolo bolestivé, ale s výsledkom som veľmi spokojný," prekvapuje Honza, ktorý za tento zákrok vysolil takmer 3000 eur. V budúcnosti plánuje aj operáciu nosa a či výplne zadku, aby jeho telo dostalo požadovaný tvar presýpacích hodín.

Honza má taktiež podnikavého ducha, zarába si predajom extravagantných kožuchov či objemných umelých rias:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

? #dress #fur #brno

Príspevok, ktorý zdieľa ØYE (@oye_yourspace),

Napriek svojmu extrémnemu výzoru však verí, že si raz nájde lásku a normálny vzťah. Avšak momentálne mu stojí v ceste práve jeho netradičný vzhľad a životný štýl. "Síce sa obliekam a vyzerám ako žena, ale v mojej hlave som muž. Páči sa mi, keď sú ženy, s ktorými randím, rovnako umelé ako bábiky Barbie," prekvapuje mladík, ktorý si prešiel ťažkými depresiami. Priznal, že vzťahy, ktoré mal doteraz sa postupom času zmenili z lásky na opatrovníctvo. "Každá partnerka sa o mňa neskôr začala starať, stala sa viac mojím doktorom ako priateľkou. Momentálne som single a úplne mi to vyhovuje," dodáva na záver Honza, ktorý si popri záľube v plastikách rozbehol aj biznis s kožuchmi na mieru a umelými riasami.

Súvisiace články

Najčítanejšie