Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Krach ďalšieho vzťahu?! Agáta Hanychová povedala, čo nemala!
Zdielať na

Krach ďalšieho vzťahu?! Agáta Hanychová povedala, čo nemala!

Archívna reportáž

Sociálne siete ponúkajú v dnešnej dobe aj priestor k slušnému zárobku. Avšak častokrát za cenu, že užívateľ s cieľom získať čo najviac sledovateľov, musí ísť vyslovene s kožou na trh a pustiť množstvo cudzích ľudí ďaleko za brány svojho súkromia. Potom však musí, žiaľ, rátať aj s tým, že bude čeliť nepríjemným otázkam, urážlivým komentárom a súdením od ľudí, ktorých vôbec nepozná.

Agáta Hanychová (35) nepatrí medzi ženy, ktoré si nechávajú záležitosti zo súkromného života len samy pre seba. Práve naopak, rada sa zveruje na sociálnych sieťach so všetkým, čo sa len mihne v jej živote. Niekedy je to však aj na jej škodu, mohla by sa totiž ušetriť rôznych nepríjemných komentárov. Po nepremyslenom komentári k fotografii na sociálnej sieti musela Agáta uviesť pre denník Blesk.cz veci na pravú mieru.

Vďaka Agátinej otvorenosti bola verejnosť pravidelne informovaná o jej nových milencoch. S obľubou s nimi trávila víkendy a dovolenky, čo neváhala hneď zdokumentovať na sociálnych sieťach. Posledné mesiace sa objavuje na snímkach s filmovým producentom Tomášom (43). Zdalo sa, že spoločné chvíle s ním ju robia skutočne šťastnou. O to prekvapivejšie pôsobili jej slová, ktoré napísala na sociálnu sieť: „Niekedy je ten život strašne ťažký.“ A doplnila tento povzdych slovami o samote a slobodnej matke. Že by nastali opäť problémy v raji?

Agáta si servítku pred ústa nedáva, a tak sa občas stalo, že na svojho exmanžela Jakuba Prachařa vytiahla aj niečo, čo mu nebolo vždy po chuti: 

​Jej obdivovateľky to pochopili tak, že sa rozišla s ďalším partnerom. Začali ju utešovať slovami: „Agáta, ber to tak, že to bola pekná časť Tvojho života ,a že teraz príde ešte tá krajšia.“ Jedna sa rovno opýtala: „Ako single mama? Akože si zase sama?“ Agáta to dala na správnu mieru až v nedávnom rozhovore: "Myslela som to tak, že striedavá starostlivosť je niekedy veľmi náročná a občas to proste nezvládam ako každá matka, čo sa sama stará o deti. Nerozišli sme sa.“

 Agátin komentár k fotke na Instagrame niektorí používatelia nepochopili, a tak musela špekulácie o rozchode s Tomášom napokon vyvrátiť:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Nekdy je ten zivot strasne tezkej....#singlemomlife #momoftwo #

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova),

​Aj keď Agáta vedie pestrý život, záleží jej na rodine a deťoch. Bola zvyknutá, že aj jej mama, Veronika Žilková, venovala domácnosti a deťom veľa pozornosti. A to napriek jej veľkej zaneprázdnenosti v rámci hereckej kariéry, ako aj manželky diplomata. Doteraz bola zvyknutá na to, že jej mama pomôže v rámci možností. Neváhala odísť za ňou do Izraela liečiť si srdce z krízy manželstva s Prachařom. Ten zrejme publicitu okolo svojej ex neznášal celkom dobre, keďže zjavne nemá príliš v láske, keď sa verejnosť dozvedá o jeho osobných záležitostiach, a to popri Agáte nebolo celkom možné.

Súvisiace články

Najčítanejšie