Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Neuveriteľná správa od Bohuša Matuša a jeho Lucinky! Už teraz mali Vianoce!
Zdielať na
Hudba

Neuveriteľná správa od Bohuša Matuša a jeho Lucinky! Už teraz mali Vianoce!

Zdroj: Instagram/LP

Český spevák Bohuš Matuš (47) a jeho o tridsať rokov mladšia partnerka Lucinka zanedlho očakávajú príchod svojho prvého potomka. Matuš nemôže účinkovať na verejnosti kvôli obmedzeniam v súvislosti s druhou vlnou pandémie koronavírusu v Čechách a Lucinka trávi čas doma. Aby sa nenudili, vymysleli si dobrú zábavu. A tou bola štedrovečerná hostina v nezvyčajnom termíne

V poslednej fáze tehotenstva už zrejme Bohuš Matuš a jeho Lucinka nemajú čo veľmi na práci. A tak sa rozhodli, že sa pobavia hrou na Vianoce už 20. októbra. A mali aj dôvod si dať "verejne" veľkú pusu, keďže fotky z tejto "štedrovečernej" chvíľky poslali portálu Extra.cz.

Teraz kvôli vážnej situácii v republike práve nemôžem pracovať, tak sa s Lucinkou bavíme inak. Práve v utorok sme si urobili Štedrý deň," informoval fanúšikov. Pre neho to však údajne nie je nič zvláštne. „Zemiakový šalát a kapra som pripravoval ja. Štedrý deň si urobím rád aj štyrikrát do roka. Aj koláčiky sme mali, akurát sme ich kupovali. Ale celkovo je fajn si navodzovať atmosféru, v ktorej je ľuďom dobre. A nielen na Vianoce,“ dodal na objasnenie. Fotky z "Vianoc" si môžete pozrieť v galérii TU.

Vypočujte si, čo všetko prezradil Bohuš Matuš o vzťahu s Lucinkou:

Bohuš prezradil aj aké mali menu. „Pre seba som obalil kapríka, pre Lucinku potom lososa. Strašne si dáva pozor na to, čo je. A keďže čaká bábätko, kapra vraj nemôže. Ale pochutnala si a obaja sme sa mali rovnako skvelo ako na Vianoce. A darček medzitým sviatočne a veselo kopal v brušku Lucinky,“ s chuťou zaspomínal starostlivý partner a budúci otec svojho prvého potomka. A už sa iste nevie dočkať, keď ho bude mať po prvýkrát vo svojich rukách.

​Mladučká Lucinka už onedlho nebude mať veľa času na zábavu, a zrejme ani Matuš. Obaja preto využívajú posledné chvíľky bez často neraz únavných každodenných starostí o dieťatko. Ani jeden z nich s výchovou nemá žiadne skúsenosti, a tak to bude aj pre ich vzťah zaťažkávacia skúška. Svadbu chystajú na budúci rok, keď dosiahne Lucinka plnoletosť. Ako ale veštila známa veštica pre bulvár, nebudú to mať ale vôbec ľahké. Treba len dúfať, že sa mýlila.

Súvisiace články

Najčítanejšie