Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Speváčka šokovala! Prehovorila otvorene o masturbácii a svojej najobľúbenejšej sexuálnej hračke!
Zdielať na
Hudba

Speváčka šokovala! Prehovorila otvorene o masturbácii a svojej najobľúbenejšej sexuálnej hračke!

Archívna reportáž

Britská speváčka, ktorú v minulosti preslávila okrem iných aj pieseň s názvom Smile sa popri herectvu, moderovaniu či skladaniu piesní venuje spevu už iba príležitostne. Avšak zdá sa, že si napriek tomu dokáže nájsť čas aj na podnikateľské aktivity, a to v celkom šteklivom odvetví.

Speváčka Lily Allen (35) prostredníctvom promo videa na sociálnej sieti predstavila svoju vlastnú sexuálnu pomôcku, ktorú navrhla spoločne s firmou, ktorá takéto hračky pre dospelých už dlhé roky vyrába. Vo promo videu nabáda ženy k sebaláske, najmä k tej fyzickej. Ako sama tvrdí, vibrujúci strojček jej zmenil život. Rovnaký pocit dopraje všetkým ženám na svete za necelých 100 eur.​

Lily Allen sa okrem chytľavých popových piesní preslávila aj bezprostrednou povahou a podrezaným jazykom. Preto nie je žiadnym prekvapením, že nemá problém otvorene rozprávať o tak intímnych záležitostiach ako je sex či masturbácia. Mama dvoch detí, Marnie (7) a Ethel (8) podľa vlastných slov prvýkrát vyskúšala sexuálne pomôcky až pred tridsiatkou a odvtedy na ne nedá dopustiť.

V roku 2006 bodovala Lily Allen v hitparádach piesňou Smile:

"Som veľmi natešená, že vám môžem predstaviť niečo, na čom som spolupracovala s mojou obľúbenou značkou. Moja vlastná sexuálna hračka! The Liberty (v preklade Sloboda, pozn. red.) je už v predaji všade na svete. Womanizer mi zmenil život a rada by som s vami zdieľala túto moju skúsenosť. Ženy by sa nemali hanbiť za svoju sexualitu, každá si zaslúžime mať vlastné potešenie vo svojich rukách. Dúfam, že táto malá hračka vám k tomu dopomôže," píše naradostená speváčka v statuse k príspevku, ktoré obsahuje aj krátke video. Na ňom leží sympatická speváčka v ružovom saténovom pyžame na posteli, tvár jej zdobí blažený úsmev, čo má asi evokovať výsledný efekt použitia tejto pomôcky.

Lily Allen predstavila svoj nový projekt aj fanúšikom na sociálnej sieti Instagram, je ním spolupráca so spoločnosťou vyrábajúcou sexuálne pomôcky:

Avšak odhliadnuc od posolstva jej instagramového príspevku sa nedá nevšimnúť, že to dvojnásobnej mame veľmi pristane a od čias, keď v roku 2006 v rádiách znel jej hit Smile, sa takmer vôbec nezmenila. Azda aj spokojnosť v intímnom živote by sa dala pripísať jej sviežemu a mladistvému vzhľadu.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie