Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
VIDEO: Rytmus si objednal kaderníka pre Sanela domov! TAKTO to mladý pánko zvládol!
Zdielať na
Hudba

VIDEO: Rytmus si objednal kaderníka pre Sanela domov! TAKTO to mladý pánko zvládol!

Archívna reportáž

Jeden štýlovejší ako druhý. Jasmina a Patrik Vrbovskí si na svojom imidži dávajú záležať. Ešte aj obyčajné tepláky na doma musia byť kvalitné a značkové a je jasné, že ich láska k luxusu stojí nemalé peniaze. No nielen na oblečenie, ale aj na "údržbu" dávajú nepochybne slušné peniaze. Teraz už musia počítať aj s príplatkom navyše.

Bolo by zvláštne, ak by boli rodičia špičkovo "nastajlovaní" a dieťa zanedbané, v roztrhaných teplákoch. Rytmus sa netají tým, že si na svojom vzhľade dá záležať a pravidelne sa vkladá do rúk barberov v salóne jeho kamaráta Lakyho Royala. Jasmina sa ešte do otehotnenia módou a krásou vyslovene živila ako moderátorka. Aj ona na seba dbá, skvelého vizážistu má rovno vo svojom najlepšom kamarátovi Milanovi.

Je úplne jasné, že dôležitejší, ako akýkoľvek imidž je teraz pre manželov Vrbovských ich synček. No to sa navzájom nevylučuje - môžu predsa byť štýloví a perfektne upravení všetci traja.

Rytmus spraví pre svoju rodinu všetko:

​Už pred pár mesiacmi absolvoval Sanel svoje prvé strihanie a treba uznať, že nový účes je skutočne frajerský a chlapčekovi veľmi sekne. Okamžite sa všetci zhodli na tom, že je celý tato. V týchto pohnutých koronačasoch sa ale Rytmus a Jasmina rozhodli, že namiesto návštevy salónu bude azda lepší nápad pozvať si profíka priamo domov. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Fresh cut ❤️ #HouseCall @kris_the_b

Príspevok, ktorý zdieľa @ rytmusking,

Vo videu, ktoré Rytmus pridal na Instagram je vidno, že Sanel je dobrý zákazník, ale nie je to tak úplne zadarmo. Ako to pozná drvivá väčšina rodičov, keď je treba, aby bolo dieťa v pokoji a "držalo", vyťahuje sa mobil. A tak, ako Jasmina, mnohí iní rodičia siahajú po pesničkách Mira Jaroša. Sanelko sedí zhypnotizovaný na svojom otcovi a spredu kontroluje situáciu mama Jasmina. Kaderník spraví pár šikovných ťahov a hotovo. Malý Paťko, ako syna volá Jasmina, má opäť dokonalý frajerský zostrih. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie