Jasno
16°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Beňová ukázala svoju luxusnú vilu! No tehotenstvo už pre ňu začína byť utrpením!
Zdielať na

Beňová ukázala svoju luxusnú vilu! No tehotenstvo už pre ňu začína byť utrpením!

Archívna reportáž

Europoslankyňa Monika Beňová šokovala celé Slovensko, keď pred časom priznala, že čaká bábätko. V jej 52 rokoch tomu ľudia spočiatku nemohli uveriť, potom sa strhla vlna zmiešaná z gratulácií, ale aj kritiky. Smeráčku Beňovú to ale rozhodne trápiť nemusí, je v dobre fyzickej kondícii, materiálne je zabezpečená aj na tri generácie a má po boku mladého priateľa, pre ktorého bude dieťatko prvým potomkom.

Monika Beňová na svoj vek rozhodne nepôsobí. Stále rovnako štíhla, vždy upravená, pozitívne naladená a v harmonickom prostredí - nečudo, že nestarne. No ako priznala, hoci spočiatku bolo tehotenstvo priam prechádzkou ružovou záhradou, s narastajúcim bruškom sa pridružili aj isté problémy. Dlhšiu dobu pridáva na svoj Instagram správy z rehabilitácií, no podľa všetkého situáciu vyrieši definitívne až pôrod.

Europoslankyňa je už v 34. týždni tehotenstva a bruško na nej skutočne takmer nevidieť. No možno práve preto, ako je bábätko uložené, trpí zrejme viac chrbtica. Monika absolvuje pravidelne rehabilitácie, ale postupujúce tehotenstvo azda aj v kombinácii s vekom si už vyberá svoju daň.

Tehotenstvo Moniky Beňovej šokovalo azda každého:

"Trochu rehabilitácie na večer. Je to zo dňa na deň ťažšie, dnes ráno som napríklad mala tak stŕpnutý krk a sánku, že som šušľala. Ale Evka mi rozmasírovala nejaký malý sval a síce to bolelo, ale teraz je už lepšie," priznala trápenie nastávajúca dvojmama. Do pôrodu stále ostávajú takmer dva mesiace, hoci možno lekári budú indikovať cisársky rez aj o nejaký ten týždeň skôr, ak by už bolo bábätko zrelé s rozmermi riadneho donosenca. No Monika má predsa len jedno veľké šťastie - krásnu vilu v bratislavskej Vrakuni, ktorej parádnu terasu so záhradou teraz predviedla aj fanúšikom na Instagrame.

Monika si bola pre výsledky po diabetologickej kontrole a vyšli výborne:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#hello #idem si pre výsledky #diabetologickakontrola #piatok #34.týždeň #mama&Lea #uzsatoblizi ?????

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova),

Bazén s vodnou tryskou, dokonalý trávnik, pár kríkov a stromček na dotvorenie záhrady, a najmä vonkajšie posedenie pripomínajúce skôr luxusnú obývačku, ako bežnú terasu. Obrovskú rohovú sedačku dopĺňa moderný stolík, na boku sa ukázala jedálenská zostava a na trávniku nechýbajú ani ležadlá na opaľovanie. Pri veľkých horúčavách poteší počas jedenia na terase stropný ventilátor. Monika sa skutočne už nemusí ani pohnúť z domu, aby si užila úplnú pohodu. "Už sa mi nikam nechce chodiť z domu. Chcem mať tepláčky a len tak sa tu motkať po dome, po záhradke, rozprávať sa a spievať Leuške," napísala úprimne a ani sa jej azda nikto nečuduje. Oficiálne je na materskej, povinnosti už skutočne išli bokom, bábätko musí ešte aspoň mesiac vydržať v brušku.

Súvisiace články

Najčítanejšie