Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Ivana Gáborík vyrazila dych! TAKTO krásne nechala zvečniť svoju rodinku!
Zdielať na

Ivana Gáborík vyrazila dych! TAKTO krásne nechala zvečniť svoju rodinku!

Archívna reportáž

Ivana a Marián Gáboríkovci sú rodičmi malej Belly už takmer päť mesiacov. Hoci sa režim bábätka neustále mení, iste už našli systém, ako v pohode fungovať v trojici. Podľa príspevkov oboch rodičov si nájdu dosť času aj na seba a svoje záľuby. Aktuálne sa Ivana rozhodla, že toto krásne obdobie ich života nechá zvečniť. Ale nespravila to klasicky, fotoaparátom, ale celkom inou technikou.

Dcérka Bella sa Ivane a Mariánovi narodila 20. mája v trenčianskej pôrodnici. Odvtedy nabral život 34-ročnej tanečnice, podnikateľky a influencerky celkom iný smer. Dočasne ukončila biznis, aby sa mohla naplno venovať svojmu pokladu a stala sa z nej dokonalá mama. Naopak, jej 38-ročný manžel kariéru len rozbieha. Lepšie povedané - odlišnú, ako bola tá na ľade.

Spolu s Borisom Valábikom prehodili výhybku smerom k zabávačstvu. Ich podcast Boris&Brambor má stále viac fanúšikov a vzhľadom k Mariánovmu zdravotnému stavu je možné, že sa už na ľad nevráti, hoci ešte stále má zmluvu s Minnesota Wild.

Najväčšia radosť prišla 20. mája:

​Ostať doma a deliť čas medzi záľubu a zábavu zároveň, ktorou je podcast B&B, a svoju milovanú rodinu, sa zdá byť skutočne ideálna voľba. Našťastie, Marián si zarobil dosť na to, aby už do konca života nemusel pohnúť ani prstom, pričom stále má príjem aj zo svojich podnikateľských aktivít. Ivana sa naplno venuje dcérke a Instagramu, aktuálne aj s veľkorysou výzvou pre slovenských výrobcov, ktorých po zvážení spropaguje na svojom profile s vyše 160 tisíc sledovateľmi.

Podľa tejto fotky vznikla kresba:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Bella’s 1st.photoshoot couple weeks ago?❤️. She did great. Get used to these sweetheart lol. Photo by @jancechovsky family

Príspevok, ktorý zdieľa mgaborik12 (@mgaborik12),

Cez odporúčanie na sociálnej sieti sa dostala zrejme aj k autorovi najnovšieho úlovku. Krásnu fotku, ktorú si dali spraviť od profi fotografa keď nemala dcérka ešte ani mesiac, sa zmenila na kresbu ceruzkou. A treba povedať, že ide o skutočne dokonalé dielo, takmer identické s fotkou. Autorom kresby je budúci lekár, študent medicíny, Marek Kajan. Pri pohľade na jeho profil je jasné, že svoje nadanie využíva aj pri štúdiu. Séria Ľudské telo ako umenie bola uvedená aj ako výstava a ide skutočne o obdivuhodné kresby.

Kresba sa skutočne dokonalo vydarila:

Instagram/IS

Súvisiace články

Najčítanejšie