Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Prvá oficiálna fotka Meghan a Harryho po ich odchode! A opäť TÝMTO nahnevali verejnosť!
Zdielať na

Prvá oficiálna fotka Meghan a Harryho po ich odchode! A opäť TÝMTO nahnevali verejnosť!

Archívna reportáž

Manželka princa Harryho si to u britskej verejnosti opäť trochu nahla. Dôvodom sú šperky, ktoré použila pri nedávnom fotení pre prestížny svetový magazín Time. Mnohým sa totiž nepozdáva, že americká herečka nosí šperky, ktoré zdedil Harry po svojej matke, princeznej Diane.

Princ Harry s manželkou Meghan sú určite jedným z najčastejšie medializovaných párov na svete. Nie je snáď deň, aby sa o nich ľudia niečo nedozvedeli, hoci o pravdivosti tvrdení môžu byť aj isté pochybnosti. V poslednom čase sa vyjadrujú k rôznym témam, a tak nečudo, že sa dostali medzi 100 najvplyvnejších ľudí na svete v TIME 2020. Pri tejto príležitosti pár zverejnil novú oficiálnu fotografiu, prvú od ich odchodu z kráľovského dvora. Tá sa okamžite stala témou debaty na sociálnych sieťach.

Čiernobiela fotografia v kresle ležérne sediacej a usmievajúcej sa Meghan a nad ňou na operadle kresla sediaceho Harryho, je naozaj vydarená. Robil ju skúsený fotograf, páru to na nej veľmi svedčí. Meghan vytiahla kvôli foteniu zo svojej šperkovnice tie najvzácnejšie kúsky. Na ruke možno vidieť jej zásnubný prstienok za 271 000 britských libier, alebo náramok od Cartiera „Love“ za 5 000 britských libier. Znalí obdivovatelia kráľovskej rodiny identifikovali niektoré cennosti ako osobné šperky princeznej Diany.

Meghan Markle si pohnevala mnohých Britov, keď spolu s Harrym oznámili začiatkom roku 2020 odchod z kráľovskej rodiny:

​Najcennejšími sú iste hodinky od Cartiera s obstarávacou cenou 17 800 britských libier, no dnes už s nevyčísliteľnou hodnotou. Diana ich dostala od svojho otca k 21. narodeninám. Na malíčku pravej ruky sa vojvodkyni Meghan skvie prsteň s veľkým kameňom, o ktorom si znalci myslia, že by mal byť Dianin preslávený prsteň s akvamarínom, ktorý mala na svojom prste krátko pred svojou smrťou v roku 1997. Vojvodkyňa sa s ním po prvýkrát ukázala v deň svojej svadby s princom Harrym.

Fotografiu zverejnil na svojom profile sociálnej siete sám forograf, Matt Sayles:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Duke and Duchess of Sussex ? by me

Príspevok, ktorý zdieľa Matt Sayles (@msayles),

Princ Harry zdedil tieto cennosti po mame, princeznej Diane, a, samozrejme, že môže s nimi nakladať ako chce. To, že ich daroval svojej manželke, je absolútne v poriadku. Podobne postupuje aj jeho brat princ William. Známy je zásnubný prsteň pre Kate s modrým kameňom s briliantami okolo neho. Ten tiež patril Diane. No Meghan je u mnohých priaznivcov britskej kráľovskej rodiny veľmi neobľúbená. Obviňujú ju okrem iného z toho, že odviedla princa Harryho od kráľovskej rodiny. A to sa len tak ľahko neodpúšťa. Harry bol totiž miláčikom Britov pre jeho sympatické a prirodzené správanie, Američanka od začiatku mnohým "nevoňala". A tak nečudo, že im stúpol tlak, keď uvideli šperky po milovanej princeznej Diane práve na Meghan, pričom Kate by to iste "odpustili".

Súvisiace články

Najčítanejšie