Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Tak TOMUTO sa povie bytisko! Leoš Mareš si kúpil obrovský penthouse za 1,5 milióna eur!
Zdielať na

Tak TOMUTO sa povie bytisko! Leoš Mareš si kúpil obrovský penthouse za 1,5 milióna eur!

Archívna reportáž

Asi iba málokto si v dnešnej dobe môže dovoliť nové bývanie bez pomoci úveru v banke, alebo inej pôžičky. A výnimky nie sú ani medzi celebritami, obľúbený český moderátor sa musel kvôli luxusnému obydliu zaviazať banke až do dôchodkového veku. A to pritom patrí medzi najbohatšie české hviezdy.

Český moderátor Leoš Mareš (44) sa zo svojou manželkou Monikou (39) už čoskoro budú sťahovať do nového, luxusného penthousu v Prahe. Podľa informácií denníka Extra.cz stál ich nový strešný byt takmer 1 a pol milióna eur, no väčšina z tejto horibilnej sumy bude pokrytá z hypotekárneho úveru a splácať ho budú dlhých 20 rokov.

Aj keď si žiadaný moderátor nepochybne zarobí svojím remeslom dostatok peňazí, ktorými môže dotovať svoj nadštandardný životný štýl, na bývanie v hollywoodskom štýle to však nestačí. Avšak v takých prípadoch je tu banka, ktorá VIP klientovi poskytne hypotekárny úver. Podmienky má však aj Leoš rovnaké, ako iní klienti banky - a to znamená úver poctivo splácať dlhé roky, konkrétne musí byť splatený do 15. novembra 2041. Leoš si už bude pravdepodobne užívať dôchodkový vek 65 rokov a jeho manželka bude mať o päť rokov menej.

Leoš Mareš si vzal módnu redaktorku Moniku Koblížkovú v roku 2018, svoju lásku si vyznávajú pravidelne aj na sociálnych sieťach:

​No život v krásnom strešnom byte o veľkosti hangáru pre menšie lietadlo určite čakanie na poslednú splátku spríjemní. Penthouse má veľkorysú rozlohu až 257 metrov štvorcových, pre predstavu, bežný trojizbový byt na slovenskom sídlisku má 70 - 80 metrov štvorcových. Byt má tiež dve kúpelne, šatník, pracovňu, rozľahlú terasu a mnohé iné vymoženosti. Otázkou ešte ostáva, či sa jedna z izieb premení jedného dňa aj na detskú izbičku. Fotky luxusného obydlia Leoša Mareša si môžete pozrieť v galérii TU.

Leoš má rád luxus, značkové oblečenie a kvalitné a rýchle autá:

Okrem iného sa developer v popise bytu pýši aj tri metre vysokými stropmi a tromi terasami, ktoré majú dokopy až 175 metrov štvorcových a pokrýva ich podlaha z tropického dreva. Avšak, ako pripomína portál Extra.cz, mnohí bohatí ľudia, ktorí by si mohli dovoliť zaplatiť celú sumu nehnuteľnosti tak neurobia, keďže hypotéka im zaručí odpočet úrokov z daní. Zdá sa, že Leoš Mareš nie je iba talentovaný moderátor, ale aj šikovný ekonóm.

Súvisiace články

Najčítanejšie