Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Ondrej Kandráč o svojej dcérke Maruške: TOTO z nej bude, rozhodla staršia dcéra!
Zdielať na
Hudba

Ondrej Kandráč o svojej dcérke Maruške: TOTO z nej bude, rozhodla staršia dcéra!

Archívna reportáž

Ondrej a Erika Kandráčovci sa už takmer štyri mesiace radujú z tretieho dieťatka. Malá Mária síce prišla na svet trošku inak, ako si asi jej rodičia predstavovali, keď sa po bežnej kontrole lekári rozhodli, že musí ísť ihneď z bruška, no všetko ostatné sa už vyvíjalo úplne perfektne. Ondrej sa netají tým, že šťastie sa dá u nich doma krájať.

Jedenásťročný Ondrík, osemročná Emka a takmer štvormesačná Mária - to je zostava, ktorá znamená v živote Ondreja a Eriky Kandráčových stelesnenie lásky. Sympatický spevák, muzikant a zábavač v jednom sa rozhovoril o tom, ako pomerne výrazne starší súrodenci privítali malú sestričku.

Kto by čakal, že rolu malej "mamičky" si na seba vezme Ema, asi by bol prekvapený. "Paradoxne Ondrejko sa jej venuje viac, ako malá Emka, ona je skôr taká malá gazdinka, pragmatická osobnosť. Keď si ju zoberie na ruky, hneď vieme, že si odgrgne, lebo ju tak silno chytí, že dokáže za pár sekúnd to, čo nám trvá niekoľko minút. Ondrejko je skôr ten typ, ktorý je pri nej, lažká si k nej, hrá sa," opisuje Ondrej hrdo vlastnosti svojich detí.

O Maruške a rodine porozprával Ondrej Kandráč exkluzívne pre TV JOJ:

​Keď ale prišla na reč budúcnosť malej Marušky, ako rodinka dievčatko s láskou volá, Emka rozhodla, ako sa začlení do rodinnej kapely. "Máme podelené funkcie v rámci rodinnej kapely a malá Emka povedala, že toto bude flautistka. Neviem, či ňou bude, ale hudba zušľachťuje a či chceme alebo nie, dieťa vidí podvedome vzory v rodičoch a hovorí si, že prvý hrdina pre deti je ich otec, tak ja verím, že budem hrdinom na správnom mieste a budú mať vo mne vzor, aj keď som človek s chybami, le na druhej strane im chcem ukázať, že ich máme radi, že sa ľúbime, sme spolu a užívame si to," pomenoval Ondrej krásne to, čo je v rodine najdôležitejšie, či už bude Mária flautistka, alebo futbalistka. 

Rodina znamená pre Ondreja veľmi veľa:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Keď všetci, tak všetci ?A jede se na rodinný výlet ?? Zádielská dolina ⛰?

Príspevok, ktorý zdieľa Ondrej Kandrac official (@kandrac.ondrej),

Štastný otecko si užíva aj tento spôsob "omladenia", keď sa stal otcom ako 42-ročný, po osemročnej pauze. Nerieši ani také malichernosti, na koho sa Maruška viac podobá. "Dôležité je, aby sa podobala buď na mňa, alebo na Eriku, aby sa nepodobala na niekoho iného," hovorí so smiechom a pre istotu dodá, že len žartuje. "Je to nádherný malý tvor, na tom človiečikovi je všetko dokonalé a pre mňa je to vždy malý sviatok, keď sme spolu pokope a môžeme sa tešiť jeden z druhého. V zásade je jedno na koho sa bude podobať, dôležité je, aby bola zdravá a nech robí radosť nielen nám, ale aj ľuďom naokolo," uzavrel jednoznačne debatu o podobe dcérky a neostáva iné, ako veriť, že sa mu želanie, aby bola Mária dobrým človekom, aj splní. Nepochybne ide dobrým vzorom.

Súvisiace články

Najčítanejšie