Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dominika Cibulková vytiahla zabudnutú fotku! Silný odkaz a krásna spomienka na odchod z pôrodnice!
Zdielať na

Dominika Cibulková vytiahla zabudnutú fotku! Silný odkaz a krásna spomienka na odchod z pôrodnice!

Archívna reportáž

Dominika Cibulková pridala na sociálnu sieť fotku, ktorú si šanovala celé štyri mesiace. Či skôr lepšie povedané, zrejme na ňu v záplave ostatných záberov z toho obdobia zabudla. Nebolo by to nič zvláštne - zažívala totiž najkrajšie chvíle života.

Malý Jakubko Navara sa narodil vo Viedni 14. júna. O štyri mesiace a pár dní neskôr si jeho mama, naša najúspešnejšia tenistka, zjavne listovala fotky v mobile a objavila jedinečnú spomienku. Ak sa totiž "preslávila" selfie z výťahu, bolo by priam čudné, ak by si takú fotku nespravila aj pri príchode z pôrodnice. Akurát, že ju doteraz svetu neukázala. 

Aj pri odchode z pôrodnice, po výkone, ktorý bol napriek jej športovým úspechom predsa len zrejme ten najťažší, no aj s najkrajšou odmenou, musela vyzerať Dominika štýlovo. Dôkaz je jasný na už povestnej výťahovej fotke.

Dominika si počas profi kariéry zarobila dosť, aby sa nemusela hanbiť si život užívať naplno:

​Na zábere na na sebe Dominika svoje obľúbené hodvábne šaty v jemnej orgovánovej farbe, na ruke značkovú kabelku, v druhej ruke plyšového zajka. Spoločnosť jej robí manžel Michal a v autosedačke si pod luxusnou dekou spokojne odfukuje maličký Jakubko, ktorý práve po prvýkrát prekročí prah bytu svojich rodičov. "Prezerala som si fotky v mobile a pozrite, čo som našla. Náš príchod z pôrodnice, naša prvá výťahová selfie ako trojčlennej rodinky," opísala Dominika presný moment zachytenia záberu.

No dodala ešte niečo, nakoľko pod šatami sa jej zjavne črtalo ešte veľké popôrodné bruško. "Áno, toto som ja a moje bruško štyri dni po pôrode - a je to normálne," napísala odkaz všetkým, ktorí by mali potrebu jej postavu komentovať. A má absolútnu pravdu. Skutočne nie je podstatné, akú má žena, ktorá priviedla práve na svet dieťa postavu po pár dňoch, týždňoch a dokonca ani mesiacoch od pôrodu. Dominika je spokojná, šťastná mama a manželka a vie, čo je v živote podstatné. Na názory neznámych sa pritom môže skutočne vykašľať, a dobre robí. 

Súvisiace články

Najčítanejšie