Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Smutná správa z Česka! Chorobe podľahla len 47-ročná herečka!
Zdielať na

Smutná správa z Česka! Chorobe podľahla len 47-ročná herečka!

Zdroj: Reprofoto/Yahoo.com

Popri správach o narodení potomkov známych tvárí u nás i vo svete, sa, žiaľ, objavujú aj smutné správy. Tá najhoršia prichádza od našich západných susedov, choroba pripravila o život obľúbenú herečku v najlepších rokoch.

Vo veku len 47 rokov zomrela česká herečka Daniela Krhutová, známa aj z populárneho seriálu Ordinace v ružové zahradě či z rozprávky Marie Růžička. Fanúšikovia hudby ju môžu poznať z dievčenskej skupiny Harém či ako sólo speváčku pod pseudonymom Dania. Smutnú správu oznámila prostredníctvom sociálnej siete jej dobrá kamarátka a kolegyňa Eva Decastelo.

Herečka Daniela Krhutová podľahla dlhotrvajúcej chorobe, o trápení však verejne nikdy nerozprávala, a tak jej úmrtie bolo aj pre mnohých jej kolegov smutným prekvapením. „Hereckí priatelia, Richard ma poprosil, aby som dala týmto spôsobom vedieť o odchode Danielky,“ napísala smutnú správu Eva Decastelo. „Nemá na všetkých kontakt,“ vysvetlila dôvod jeho prosby. Blízki a priatelia talentovanej Daniely sa s ňou navždy rozlúčia v pondelok 26. októbra v pražskom krematóriu.

Pripomeňte si Danielu v rozprávke Marie Růžička:

Herečku Danielu Krhutovú si diváci môžu pamätať  predovšetkým z rozprávky o láske a túžbe z roku 1994 s názvom Marie Růžička, kde herecky stvárnila hlavnú postavu. Výborne zahrala svoju úlohu vo filme Černokňažník. V roku 2005 sa blysla aj vo filme Arianin súboj v úlohe otrokyne Tai-Shan. Okrem filmov sa objavila aj v obľúbenom seriáli Ordinácia v ružovej záhrade. Okrem filmovania sa venovala aj dabingu a svoj hlas prepožičala mnohý, známym zahraničným herečkám a taktiež moderovaniu na populárnej českej hudobnej stanici Óčko. Daniela svoj talent zúročila aj na koncertných pódiách, konkrétne ako speváčka dievčenskej skupiny Harém a tiež ako sólo speváčka pod pseudonymom Dania.

Smutnú správu oznámila na facebookovom profile herečka Eva Decastlo, ktorá bola Danielina blízka priateľka:

Herečtí přátelé, Richard mne poprosil, abych dala tímto způsobem vědět o odchodu Danielky:-( Nemá na všechny kontakt:-(

Uverejnil používateľ Eva Decastelo Utorok 20. októbra 2020

Na celej udalosti je najsmutnejšia skutočnosť, že Daniela zomrela pomerne mladá a zanechala po sebe okrem svojho partnera aj malú dcérku Lauru. Danielinu krásu si budú blízki navždy pripomínať aj umelecký dielom, v minulosti ju totiž prostredníctvom umeleckého aktu navždy zvečnil známy arménsky maliar Gagik Manoukian (51).

Súvisiace články

Najčítanejšie