Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Agáta otvorene o zlyhaní, ale aj o myšlienke, že Jakub Prachař už svoju dcérku NIKDY neuvidí!
Zdielať na

Agáta otvorene o zlyhaní, ale aj o myšlienke, že Jakub Prachař už svoju dcérku NIKDY neuvidí!

Archívna reportáž

Na niektoré veci nie je v živote nikdy neskoro, a to aj napríklad "vziať roha" z nešťastného vzťahu alebo manželstva. Avšak, chce to poriadnu dávku odvahy, sebazaprenia a v neposlednom rade pokory, ak sú vo vzťahu aj kúsky niekdajšej lásky v podobe malých detí. V konečnom dôsledku sú to práve ony, koho sa rozchod rodičov dotkne najviac.

Česká modelka Agáta Hanychová v rozhovore pre český portál Extra.cz prezradila, ako prežívala nepríjemný rozvod s otcom jej dcérky Miušky, moderátorom, spevákom a hercom Jakubom Prachařom, a tiež aké má plány do budúcna. Okrem mnohých intímnych pocitoch odkazuje všetkým ženám a budúcim nevestám, aby si nikdy nebrali svojho najlepšieho kamaráta.

Rozvod sa dotkne každého, či už je pragmatický a vecný a lebo ho sprevádzajú emócie a krivdy, tak ako v prípade rozvodu Agáty Hanychovej (35) a Jakuba Prachařa (37). A inokedy sebavedomá a chladná bývalá modelka s moderátorka však dnes priznáva, že ani s odstupom času nie je šťastná z toho, čo sa jej stalo. Podľa vlastných slov dúfala, že bude mať jedného manžela na celý život, vinu za krach vzťahu vidí na oboch stranách. "Každého človeka, ktorý má nejaké city to zasiahne. Ani nie kvôli tomu, že to skončilo, ale najmä preto, že on sám zlyhal," tvrdí Agáta, ktorá sa však už cíti dobre a opäť prežíva krásne zamilované obdobie.

Agáta má poriadne podrezaný jazyk, na svojho manžela v minulosti kadečo natrela:

​Avšak z nevydareného manželstva si zobrala minimálne dve veľké ponaučenia. Ženám najmä radí, aby si nikdy nebrali svojho najlepšieho kamaráta. "Tí majú ostať kamarátmi, takže do toho by som už viac nešla," zaprisaháva sa. No rozvod ju naučil aj ďalšej dôležitej veci, a tou je pokora, odložiť ženskú pýchu a ješitnosť a vysporiadať sa so situáciou tak ako je, a neraniť zbytočne všetkých zúčastnených. Agáta totiž v prvých momentoch po rozchode uvažovala nad tým, že Jakub svoju dcéru Miu už nikdy neuvidí. "Každá mama cíti, že to dieťa je tak viac jej. Veď ho nosila v bruchu a porodila ho. Ale keďže som sama z rozvedenej rodiny a viem, ako to moja mama dobre zvládla, pomohla mi táto osobná skúsenosť," zamýšľa sa Agáta.

Agáte nový partner evidentne prospieva, avšak tentokrát si lásku pred verejnosťou chráni viac, ako v minulosti:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

To je tak, kdyz jste spolu kratce a nevite jqkou ma zimni bundu ... #hate #couple #boze #snadnasnikdonepotka #??‍♀️?‍♀️

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova),

Agátu má jej mama, známa herečka Veronika Žilková (59), s režisérom Jiřím Hanychom (62), s ktorým sa po štyroch manželstva v roku 1988 rozviedla. Agáta mala vtedy iba tri roky, presne ako jej malá Mia dnes. "Ublížila by som tým ako dcérke, tak Jakubovi a nakoniec aj sebe. Bolo by to veľmi hlúpe," tvrdí s odstupom času o myšlienkach zamedziť otcovi styk s dcérkou Agáta. Napriek všetkej krivde, ktorú Agáta nepochybne cíti voči svojmu exmanželovi, odkazuje ženám, aby neupierali právo muža na svoje deti. "Majú rovaké právo ako my. Nemohli sa s nami v tehotenstve striedať, tak to už na svete je. Nemôžu za to," odkazuje Agáta. Tá už dokonca už dnes pomýšľa nad ďalšou svadbou. Zatiaľ však nemá s novým priateľom, sympatickým producentom Tomášom, vytýčený jasný plán, avšak pripúšťa, že sa svadbe v budúcnosti brániť nebude. 

Súvisiace články

Najčítanejšie