Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Zúfalstvo Moniky Bagárovej bolo vyslyšané! TOTO je zoznam rád, ktorými sa riadila!
Zdielať na
Hudba

Zúfalstvo Moniky Bagárovej bolo vyslyšané! TOTO je zoznam rád, ktorými sa riadila!

Archívna reportáž

Už nejaký ten týždeň dáva česká speváčka Monika Bagárová svetu najavo, že materstvo je stav ako na hojdačke. Na jednej strane absolútna eufória a láska, na druhej strane únava, vyčerpanie a miestami až zúfalstvo. Isteže, každé bábätko je iné, no práve Monikina Rumia sa ukazuje byť malá "nočná sova".

Pred pár dňami pridala Monika Bagárová do svojich Instastories videjko, v ktorom sa šepkaním prihovára fanúšikom nad zjavne veľmi čerstvou Ruminkou. Tá si veselo kopkala nožičkami, hoci evidentne bola noc a Monika sa snažila nezobudiť aspoň svojho partnera, zápasníka Makhmuda Muradova. 

No kým otec malej Ruminky dostáva vďaka Monike šancu vyspať sa, ona taký luxus rozhodne nemá. Posťažovala sa, že je už zúfalá a jej dcérka jednoducho viac, ako dve hodiny vkuse nikdy nespí. Poprosila fanúšikov o pomoc a rady, čo má spraviť, aby sa to zmenilo.

Aj Monikina dobrá kamarátka, speváčka Markéta Konvičková, je už prá týždňov mama. Toto je ich spoločný duet:

Hoci sa to dá prežiť, predsa len sú mesiace s nespavým bábätkom fyzicky veľké utrpenie. Tobôž, ak potrebuje žena počas dňa normálne fungovať, spánkový dlh narastá a neraz to môže skĺznuť aj do rôznych psychických problémov. Monika sa preto chopila slamky a využila rady, ktoré jej prišli do správ na Instagrame od desiatok, či azda až stoviek mamičiek. "Chápete, že naša Ruminka spinká už asi tri hodinky? Nemôžem tomu uveriť," napísala Monika vďačne a pridala zoznam, čo všetko večer spravila.

​Po prvé, Ruminku okúpala. Po druhé je vymasírovala nožičky podľa presného postupu. Nadojčila ju a nezabudla ani na obvyklé trápenie bábätiek. "Natrela som jej dasienka, pretože nám rastú zúbky," použila klasický vtipný rodičovský plurál, hoci Monike už iste zúbky nerastú. Podľa ďalšej rady dohliadla na to, aby bolo vyvetrané a nebolo príliš teplo. Ruminku dala spať do postieľky do hniezda, a napokon - cez deň dbala na to, aby priveľa nespala. Týchto sedem rád zabralo. Ostáva už len veriť, že to nebola náhodne šťastná noc a Ruminku jej mama postupne privedie týmito dobrými radami k čo najdlhšiemu nočnému spánku. Nepochybne o tom svojich fanúšikov informuje.

Instagram/MB

​Takúto masáž dopriala Monika Ruminke:

Instagram/MB

Súvisiace články

Najčítanejšie