Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dôkaz lásky na večnosť! Pod obrúčku si nechala vytetovať iniciálku mena hviezdneho manžela!
Zdielať na
Hudba

Dôkaz lásky na večnosť! Pod obrúčku si nechala vytetovať iniciálku mena hviezdneho manžela!

Archívna reportáž

Za asi najcukrovejší párik vo svete šoubiznisu sa dá aktuálne s prehľadom označiť manželský pár Bieberovcov. Ich profily na sociálnych sieťach prekypujú vzájomnými vyznaniami lásky a fotkami plnými nehy a romantiky. A v dokazovaní lásky zašla nedávno pani Bieberová ešte ďalej.

Modelka Hailey Bieber si nechala iniciály svojho manžela Justina navždy zvečniť tetovaním na prstenníku ruky. Fotografiou vkusného tetovania sa pochválil známy celebritný tatér Mr. K, ktorý jej okrem písmena J na prstenníku vytetoval symbolické tetovanie aj na krk.

Bieberovci iba pred pár týždňami oslávili prvé výročie manželstva a svoju lásku sa rozhodla nežnejšia polovička tohto páru dokázať skutočne odvážnym krokom. Na prstenníku ľavej ruky, kde nosí Hailey obrúčku, jej svieti nové tetovanie v podobe písmena J a jemného vzoru v tvare hviezdy. Modelku nezastavila ani skutočnosť, že sa v modelingových zmluvách často vyžaduje nepoškvrnené telo jazvami, tetovaním či pírsingom.

Justin a Hailey sa vzali potajomky, bez prítomností médií v Južnej Karolíne v septembri 2019:

​Hailey si navyše dala vytetovať slovo "beleza" čo v portugalčine znamená krása. Dôvodom môže byť okrem toho, že ju krása živí aj skutočnosť, že jej mama Kennya Deodato má zmiešané brazílsko-taliansko-portugalské korene. "Bolo mi potešením, že si do mňa vložila dôveru pri tomto zmysluplnom kúsku," napísal umelec, tatér celebrít Sanghyzuk Ko alias Mr. K. Ten okrem Hailey tetoval celý zástup hviezd ako napríklad speváčku Ritu Oru, Davida Beckhama či Joa Jonasa a jeho manželku Sophie Turner.

Hailey si uctila prvé výročie manželstva naozaj vkusným tetovaním na ruke:

Párik Hailey a Justin sa po prvýkrát stretol ešte v roku 2009 na jednom z Bieberových koncertov. V tom čase bol však ešte zadaný a vášnivo zaľúbený do speváčky Seleny Gomez. Ich vzťah bol poznačený najmä Justinovými škandálmi, neverou a problémami s alkoholom a drogami. O vzťahu s Hailey sa šepkalo už od roku 2015, no oficiálne sa ich vzťah prevalil až v roku 2018 a 30. septembra 2019 si zaľúbenci povedali svoje áno. Justin odvtedy žije po boku svojej manželky pokojným životom bez väčších škandálov.

Súvisiace články

Najčítanejšie