Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Bábätko má týždeň a Dušičkovci sa už vybrali kočíkovať! V TOMTO kočíku sa malá Aria vyváža!
Zdielať na

Bábätko má týždeň a Dušičkovci sa už vybrali kočíkovať! V TOMTO kočíku sa malá Aria vyváža!

Archívna reportáž

Presne prvého októbra o 08:18 hodine rannej sa manželia Michal a Mária Dušičkovci dočkali! Na svet prišlo ich bábätko, ktoré bolo milované už dávno predtým, ako bolo zjavné z fotiek, ale aj zo slov vtedy len nastávajúcich rodičov. Malá Aria sa narodila s peknou váhou 3820 gramov a tak je jasné, že tomuto plne donosenému bábätku nič nechýba.

Kým azda drvivá väčšina známych osobností, ktoré v posledných mesiacoch priviedli na svet bábätko, ako napríklad Dominika Cibulková, Ivana Gáborík či Monika Bagárová, počkali s kočíkovaním zhruba dva týždne po pôrode, Dušičkovci sú evidentne nedočkaví. Napokon, nemožno sa im ale čudovať, malá Aria prišla na svet na jeseň a nikto netuší, koľko príjemných dní s počasím babieho leta ešte tento rok bude.

Svoje najmilovanejšie dievčatá si Majk Spirit priviezol domov na piaty deň po narodení dcérky. Ako sa obaja šťastní rodičia pochválili, privítanie doma bolo vskutku veľkolepé. Desiatky balónov, torta, darčeky a nespočetne ruží - Mária musela byť nadšením bez seba.

Hoci sa musia zhovárať po anglicky, Majk a Mária sú zamilovaní až po uši:

​Načo by zbytočne otáľali, keď vonku je príjemné počasie, povedali si zrejme čerství rodičia a dva dni po príchode bábätka domov, presne na siedmy deň, čo je na svete, jej boli trošku ukázať svet. "Rodinný život sa mi začína páčiť," napísal k fotke s kočíkom a so svojou až netradične prirodzene rozosmiatou manželkou po boku. Fotku mu lajkol aj kolega Rytmus, ktorý má za sebou už vyše roka otcovstva.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Family Life sa mi zacina pacit ?

Príspevok, ktorý zdieľa Majk Spirit (@majkspirit),

Ako ukázala Mária už na predchádzajúcich fotkách, na dcérke nešetrili. Dopriali jej stoličku na kŕmenie luxusnej švédskej značky, autosedačku vychytenej americkej značky, nepochybne drahú detskú postieľku a napokon, aj kočík obľúbenej holandskej značky. Mária si ho vybrala v komplet  čiernej farbe. Cena tohto kočíka je vyše 1100 eur. Malej Arii je to nepochybne jedno, v čom sa presúva, pokým sú jej rodičia nablízku. A tí sú evidentne šťastím bez seba.

Súvisiace články

Najčítanejšie