Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Ďalšia smutná správa zo sveta hudby! Zomrel spevák nesmrteľného hitu!
Zdielať na

Ďalšia smutná správa zo sveta hudby! Zomrel spevák nesmrteľného hitu!

Zdroj: Reprofoto/Uddn.com

Hudobné nebo bude tento týždeň bohatšie o ďalšieho hudobného velikána. Jeho hit z roku 1972 I can see clearly now zlepšuje náladu ľudom po celom svete do dnešných dní a ostane hymnou pozitívneho myslenia azda už naveky navždy.

Spevák a skladateľ Johnny Nash zomrel vo veku 80 rokov prirodzenou smrťou vo svojom rodnom meste, americkom Houstone. Smutnú správu potvrdil hudobníkov syn Johnny Nash III. pre server TMZ.com.

Aj keď sa Johnny Nash našiel v hudbe v štýle reggae, nepochádzal z Jamajky, mekky tohto hudobného štýlu. Rodený Američan z Houstonu je však naplno prepadol a sám nahrával svoju hudbu priamo v jamajskom hlavnom meste Kinsgtone. Tam sa dostal aj k príležitosti nahrávať s legendárnym Bobom Marleym a jeho kapelou The Wailers.

Vypočujte si najväčší hit Johnnyho Nasha:

"Bol to skvelý otec, rodina pre neho znamenala všetko. Miloval ľudí aj svet. Všetkým bude veľmi chýbať," vyjadril sa trúchliaci syn. K príčine smrti sa nevyjadrili, vzhľadom k veku zosnulého ide s najväčšou pravdepodobnosťou o prirodzené príčiny. Nash predal vyše milión kópií svojich albumov a so svojím najväčším hitom bol 20 týždňov na prvom mieste hitparády.

Súvisiace články

Najčítanejšie