Zatiahnuté
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Monika Bagárová vyrazila dych! To AKO vyzerá?!
Zdielať na

Monika Bagárová vyrazila dych! To AKO vyzerá?!

Archívna reportáž

Byť mamou na plný úväzok je nielen krásne, ale aj nesmierne zodpovedné a miestami aj náročné poslanie. Pod rukami vyrastá rodičom budúci človek, ktorý môže v živote dokázať veľké veci. Mnohí rodičia preto pociťujú obrovský rešpekt pred touto úlohou. To by ale nemalo znamenať, že na samých seba odsunú na druhú koľaj. Monika zjavne nič také nespravila a dokazuje, že si život stále užíva a zabáva sa.

Okúsiť jedinečný pocit byť mamou bol pred pár mesiacmi dopriaty aj  českej speváčke Monike Bagárovej (26). Celý jej život sa začal točiť okolo tohto malého človiečika a speváčkina šťastná tvár na fotkách na sociálnej sieti jasne dokazovala, že sa v úlohe mladej mamičky našla. Nie vždy a všetko ale zvládala bez problémov, no aj prvé náročné chvíle s bábätkom už má, zdá sa, za sebou. Teraz si už ako zjavne zvykla, starostlivosť o dcérku zvláda s rutinou a môže si dovoliť občas aj nejaký ten malý zábavný úlet.  

​Najnovšie pobavila priaznivcov sociálnych sietí šokujúcou fotografiou, na ktorej by ju málokto spoznal. Vyzerala na nej ako chlapec, čo bol aj zámer.  „Po pôrode sa toho toľko zmenilo,“ napísala pod fotografiu v netradičnom prevedení Monika. Šiltovka na hlave, čierne chlapčenské tričko a najmä šikovná aplikácia dokázali z krásnej speváčky urobiť veľmi príťažlivého chlapca. Počas premeny sa iste dobre zabávala a dokázala tým, že napriek tomu, že je už mamou, nestráca ani zmysel pre humor, ako sa na jej mladosť patrí.

Minulý rok spojila Monika Bagárová sily so slovenským raperom Vladisom a naspievali romantickú pieseň Tandem:

Krásna mamička má po boku naozaj riadneho chlapa, zápasníka MMA Makhmuda Muradova (30) a spoločne tvoria šťastný zamilovaný pár. S príchodom dcérky sa jej šťastie ešte zväčšilo. „Som kompletná. Neopísateľná láska. A viete, čo je na nej najkrajšie? Že je čistá, úprimná a nekonečná,“ zverila sa so svojimi pocitmi.  „Som bláznivo zamilovaná mama! Je to šupa, ale najviac top. Viem, že sa čoskoro vrátim do pracovného nasadenia, na ktoré sa veľmi teším , ale tiež viem, že sa vždy budem snažiť aby som jej bola stále na blízku a aby jej nikdy nič nechýbalo, hlavne citovo nechýbalo,“ dodala na záver svojho príspevku na sociálnej sieti.

Monika by bola pekný človek aj v mužskom prevedení:

Instagram/Monika Bagárová

​Ako rýchlo sa speváčke podarí opäť nahrávať a spievať, nevie presne ani ona sama. Obmedzenia, spojené s koronavírusovou epidémiou, sa dotkli kariéry nejedného speváka. Našťastie, teraz má krásny program v podobe starostlivosti o svoju dcérku Ruminku. Fanúšikova sa ale iste raz dočkajú jej návratu na scénu. A materstvo sa možno bude odzrkadľovať aj v jej speváckom repertoári, zatiaľ sa so svojimi priaznivcami zabáva na sociálnych sieťach.

Súvisiace články

Najčítanejšie