Jasno
18°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Je Pľuščenkov syn psychicky narušený?! Jeho rodičia zúria a dokazujú opak!
Zdielať na

Je Pľuščenkov syn psychicky narušený?! Jeho rodičia zúria a dokazujú opak!

Archívna reportáž

Nejeden rodič vidí vo svojich potomkoch lepšiu verziu seba samého, alebo rovno bytosť s nadprirodzenými schopnosťami, ktoré treba objaviť a pestovať a najmä - prezentovať pred svetom. Predovšetkým deti úspešných športovcov sa pre svojich rodičoch a v živote musia veľmi snažiť, aby jedného dňa vystúpili z ich tieňa.

Ruská krasokorčuliarska legenda Jevgenij Pljučšenko sa rozhodol urobiť zo syna svojho nasledovníka a od útleho veku ho podrobuje náročným tréningom na ľade. Malého Alexandera pritom nakrúca, no mnohých pobúril drsný dril a tresty. To musí 7-ročný chlapec strpieť, keď sa mu nedarí, alebo keď sa mu do cvičenia jednoducho veľmi nechce. Pôsobí však ako šikovný chlapec, no pár ruských odborníkov sa nechalo počuť, že malý chlapec trpí mentálnou chorobou, čím jeho rodičov celkom pochopiteľne priviedli do zúrivosti.

Dieťa niekoľkonásobného olympijského víťaza v krasokorčuľovaní stálo na korčuliach azda skôr ako v topánkach a ľad je jeho druhým domovom. Ctižiadostiví rodičia Jevgenij a bývalá modelka Jana Rudkovska ho okrem športu vedú aj k modelingu, keďže zdedil po mame peknú tvár a po oboch rodičoch dlhé blond vlasy, ktoré sú ich rodinným poznávacím znamením. Chlapček sa však iba na máloktorej fotke od srdca smeje, čo sa stalo okamžite bodom skúmania odborníkov na chlapcove duševné a fyzické zdravie.

Jevgenij si zahral aj v jojkárskom Paneláku:

​Netrvalo dlho a objavili sa články, kde autori spochybňovali chlapcove psychické zdravie, no v neposlednom rade aj telesnú kondíciu. Na tréningoch dostáva jeho malé telíčko naozaj zabrať a na záberoch sa miestami zdá, že chlapcovi doslova lámu kosti. Avšak rodičia na prísnom prístupe nevidia nič zlé, dokonca si bitku remeňom či zamykanie do skrine obhajujú ako účinný výchovný prostriedok. "Moji rodičia ma taktiež bili remeňom a dostávala som domáce väzenie. No a čo? Nevyrástla snáď zo mňa slušná ľudská bytosť?" vyjadrila sa na svoju obhajobu Jana pre ruský magazín.

Naozaj nič nenaznačuje, žeby mal Alexander zdravotný či mentálny hendikep:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Карибского моря накатывает свою новую соревновательную программу ! Скоро первые соревнования после затянувшейся пандемии и сложнейшая программа для твоего возраста!Пусть у тебя все получится , Санечка! Какой труд стоит за каждым элементом, сколько падений стоит за каждым твоим прыжком , знали бы все эти взрослые! Спорт -это сложнейший путь , который не воспитывает характер , а выявляет его !!!! Счастлива , что у тебя он есть ! ❤️⚔️? @angelsofplushenko

Príspevok, ktorý zdieľa Yana Rudkovskaya (@rudkovskayaofficial),

Zdravie svojho syna demonštrovala vo videu, kde chlapec trénuje na krasokorčuliarskom simulátore. "Retardované dieťa, aspoň teda podľa lekárskej definície, nemôže mať takýto vestibulárny aparát. Môže z neho byť nielenže športovec, ale aj kozmonaut," komentovala nasrdená matka príspevok a odborníkov, ktorí označili jej syna za retardovaného nazvala idiotmi. Pravdou je, že postihnuté dieťa by nezvládlo ani zlomok úloh, ktoré talentovaný chlapec predvádza s prehľadom. Okrem toho, že vyhráva rôzne súťaže, vystupuje aj v rôznych šou na ľade, ktorými si Saša prilepší o viac ako 100-tisíc eur mesačne. Peniažky mu rodičia odkladajú samozrejme na účet, a keď dosiahne vek dospelosti, môže s nimi disponovať. Sám Alex však v rozhovoroch tvrdí, že ho tento šport baví a robí ho rád, tak ostáva už len veriť, že sa iba nesnaží splniť sen svojich rodičov.

Chlapec má tvrdé tréningy, až sa na to zle pozerá:

Súvisiace články

Najčítanejšie