Polojasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Deti Williama a Kate si získali srdcia všetkých rozkošnými hláskami! TOTO sa spýtali slávneho vedca!
Zdielať na

Deti Williama a Kate si získali srdcia všetkých rozkošnými hláskami! TOTO sa spýtali slávneho vedca!

Archívna reportáž

Britská kráľovská rodina sa rozhodla pestovať imidž modernej monarchie. Vlajkovou loďou tejto sviežej zmeny, ktorú v turbulentných časoch tak veľmi potrebovala, je obľúbený pár vojvodov z Cambridge, princ William a jeho manželka Kate.

Zatiaľ čo princ Harry a Meghan vyvolávajú svojimi aktivitami v USA nevôľu u britských občanov, princ William (38) s manželkou Kate  (38) vytvárajú doma v Británii protiváhu svojim starostlivo pestovaným imidžom vzornej rodinky. Pravidelne sa fotia so svojimi tromi deťmi, princom Georgom (7),  princeznou Charlottou  (5) a najmladším princom Louisom (2) pri rôznych príležitostiach a využívajú pri tom aj silu sociálnych sietí.

Kráľovská rodinka sa vybrala za známym prírodovedcom, zberateľom fosílií a predovšetkým autorom slávnych dokumentov o histórii života na našej planéte a jej možnostiach zachovania, Sira Davida Attenborougha (94). Vo svojich dokumentoch vyzýva každého, aby pomohol chrániť planétu spolu so živočíchmi a rastlinami, ktoré ju s ľudmi zdieľajú. V septembri  v Londýne debutoval s novým hodinovým výpravným dokumentom Život na našej planéte, a to bolo zrejme dôvodom návštevy rodinky.

V júli 2020 oslávil najstarší z troch súrodencov, princ George už svoje siedme narodeniny: 

​Na návštevu iste dobre pripravili všetky tri princiatka. Na videu možno počuť ich detské hlásky so zvedavými otázkami pre slávneho vedca. Najstaršieho mudrujúceho Georga zaujímalo, aké zviera má najbližšie k vyhynutiu. Charlotta, čoraz viac pripomínajúca svoju mamu, sa spýtala, či má rád pavúky a najmladší Louis položil roztomilým hláskom nie celkom jednoduchú otázku, aké zvieratko má vedec najradšej.  Na to mu on odpovedal, že má najradšej opičky. George dostal dokonca aj vzácny darček, fosíliu žraločieho zubu zo zbierky prírodovedca. Priaznivci kráľovskej rodinky boli z videa nadšení, veľmi ich potešilo, že po prvýkrát počuli hlas malého Louisa. Ten sa dokonca veľmi rozkošne pomýlil pri vyslovení slovíčka "animal", v preklade zviera, a vyslovil ho ako "amimal". "Je to tak rozkošné. Nemohli by ste z toho urobiť pravidelné série?" rozplývala sa jedna z fanúšičiek rodinky pod videom na Instagrame, a ostatné komentáre sa niesli v rovnakom duchu.

Rozkošné video, kde sa tri princiatka pýtali otázky o prírode spôsobilo na Instagrame ošiaľ:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

We've got some questions for you, @DavidAttenborough...??️?

Príspevok, ktorý zdieľa Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal),

Nie náhodou rodinku zaujímajú záležitosti týkajúce sa prírody. Je známe, že otec Williama, princ Charles, je veľkým milovníkom prírody a života v nej. Zúčastňuje sa pravidelne rôznych medzinárodných konferencií na túto tému a k láske k prírode viedol aj svojich synov. Princ Harry má byť sprievodcom prírodopisných dokumentov na Netflixe a William iste nechce zaostať. Jeho návšteva vedca s celou rodinou má upozorniť na túto dôležitú oblasť ochrany prírody a života. 

Súvisiace články

Najčítanejšie