Polojasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Jedna z najprelietavejších hviezd sa ide usadiť! Zásnuby po pár mesiacoch vzťahu!
Zdielať na

Jedna z najprelietavejších hviezd sa ide usadiť! Zásnuby po pár mesiacoch vzťahu!

Zdroj: Instagram/RO

Britská speváčka s albánsko-kosovskými koreňmi si dlhé roky pestovala imidž zvodkyne. Dlhú dobu pomaly viac ako spevom upútavala na sociálnych sieťach odvážnymi fotkami. Zdá sa, že život zvodnej sirény už zavesila na klinec a vstúpila do vážneho vzťahu.

Podľa informácií denníka Daily Mail sa speváčka Rita Ora zasnúbila po pár mesiacoch randenia s režisérom Romain Gavrasom. Dôkazom má byť luxusný prsteň so vzácnymi drahokamami, ktorým sa pochválila svojim kamarátkam na večeri v jednej z luxusných londýnskych reštaurácií.

S režisérom grécko-francúzskeho pôvodu Romainom Gavrasom sa dala speváčka hitov Anywhere či How we do dokopy na jednom z mnohých večierkov, v ktorých má speváčka mimoriadnu záľubu. Ich vzťah trvá zhruba od júla 2020 a už sa špeká o údajných zásnubách. Niet sa čo čudovať, že si chce Romain temperamentnú krásku poistiť, keďže sa nikdy netajila svojou prelietavosťou a záujmom o obe pohlavia.

Ešte pre polrokom spievala Rita Ora o svojej samote v novej piesni How to be lonely, dnes je vo vážnom vzťahu a šepká sa aj o zásnubách:

"Rita ukazovala svojim kamarátkam prsteň s obrovským kameňom, tie nad ním slastne jasali. Vyzerala, že je v siedmom nebi a keď opúšťala reštauráciu, ruku schovala do vrecka svojho kabáta," opisuje situáciu neznámy zdroj, ktorý večeral v rovnakej mexickej reštaurácii v Londýne. Podľa experta na luxusné šperky mohol tento vintage kúsok zo zafíru a diamantu stáť viac ako 50-tisíc eur. Rita sa vzácnym šperkom pochválila aj na jednej z fotografií, ktoré zverejnila na jej instagramovom profile. "S Romainom to myslí vážne, je skutočne zamilovaná. Je to prvýkrát po veľmi dlhých rokoch, keď to s niekým myslí skutočne vážne," prezradil ďalší zdroj zo speváčkinho okolia.

Rita Ora sa luxusným vintage šperkom pochválila aj na sociálnej sieti:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Did someone say leather? ??

Príspevok, ktorý zdieľa RITA ORA (@ritaora),

Avšak správy o zásnubách ani jeden z nich nepotvrdil a jeden z Ritiných kamarátov sa dokonca vyjadril, že si speváčka šperk zadovážila sama, len tak pre radosť. Asi až čas ukáže, či sa tentokrát temperamentná hviezdička, ktorej v žilách koluje horúca balkánska krv definitívne usadí. Zoznam jej bývalých partnerov, ktorým zlomila srdce, je totiž celkom siahodlhý. Medzi jej lásky patril napríklad známy dídžej Calvin Harris, bubeník kapely Blink 182 Travis Baker, brat zo slávneho sesterského klanu Rob Kardashian, spevák Bruno Mars, pretekár F1 Lewis Hamilton či syn zakladateľa módnej značky, Ricky Hilfiger.

Súvisiace články

Najčítanejšie