Oblačno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Šokujúca správa pre milovníkov filmu! Herec sa rozhodol seknúť s kariérou pre TENTO dôvod!
Zdielať na

Šokujúca správa pre milovníkov filmu! Herec sa rozhodol seknúť s kariérou pre TENTO dôvod!

Archívna reportáž

Niekedy v živote človeka nastanú udalosti, ktoré prinútia zamyslieť sa nad správnosťou svojich rozhodnutí či životného štýlu. Mnohí ľudia sa po nehodách rozhodli vzdať rýchlej jazdy, či po zdravotných komplikáciách skončiť zo svojimi zlozvykmi. Podobné situácie sa nevyhýbajú ani známym umelcom a celebritám.

Herec Gerard Butler (50) známy z filmu 300, Chceš ma, chcem, ťa, PS: Milujem ťa či Gamer v rozhovore pre austrálsky portál News prezradil, že udalosti z posledných rokov ho donútili zamyslieť sa nad zmenou profesie. Po tom, čo v roku 2017 po nehode na motorke prišiel takmer o život má pocit, že by mal zo života vyťažiť viac ako "len" slávu a prácu v žiare reflektorov.

​Avšak nebola to iba hrozivá nehoda, ktorá herca donútila zamyslieť sa nad zmyslom jeho života. Po šiestich rokoch vzťahu sa totiž uprostred svetovej pandémie rozišiel zo svojou dlhoročnou partnerkou Morgan Brown. V tom istom čase tiež bojoval so zdravotnými komplikáciami, ktoré súviseli ešte so spomínanou nehodou na  motorke z roku 2017.

Hlavnou úlohou vo filme P.S. I love you si Gerard Butler získal srdce nejednej romanticky založenej duše:

"Prešiel som si rozchodom počas korony, stratil som milovaného človeka, a bolo to pre mňa oveľa ťažšie, ako som si na začiatku myslel. Navyše som prekonal operáciu, ktorá sa nepodarila a nasledovalo ďalších sedem chirurgických zákrokov," posťažoval sa ťažké životné obdobie Gerard v rozhovore. Avšak udalosti, ktoré sa odohrali v jeho živote mu vnukli myšlienku, či nie je za jeho prežitím hrozivej nehody niečo viac, niečo medzi nebom a zemou.

"Musí byť za tým niečo viac Dostanete sa do štádia, kedy sa sami seba pýtate. A toto je ono? Je toto všetko? Je niečo viac, čo je súčasťou môjho poslania? Tie veci, ktorými som si prešiel, nie ako herec, ale ako človek, ma donútili zamyslieť nad tým, či by som nemohol po sebe zanechať niečo viac," zamýšľa sa osudom skúšaný herec. Gerard Butler sa nikdy netajil záľubou v rýchlych dvojkolesových strojoch a jazdu na nich si užíval, o čom svedčili aj mnohé paparazzi fotky počas jazdy na jeho motorke.

Herec ani po hrozivej nehode nezanevrel na motorky a rád si zajazdí, ako sám priznáva, je oveľa opatrnejší a s rýchlosťou to nepreháňa:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Riding into the weekend. #FestinaAlwaysFits #WearAWatch @festina.watches

Príspevok, ktorý zdieľa Gerard Butler (@gerardbutler),

Avšak jedna sa mu v októbri 2017 stala takmer osudnou, kedy vo veľkej rýchlosti narazil a podľa vlastných slov letel dlhé sekundy v o vzduchu. "Tie sekundy boli tak dlhé, že som mal čas uvedomiť si, že som išiel tak rýchlo, že keď dopadnem nesprávne tak zomriem, alebo budem paralyzovaný," prezradil čo prežíval v momentoch hroznej nehody. Po tom, čo bol prevezený do jednej z losangelských nemocníc, sa však druhýkrát narodil, no odniesli si to jeho nohy. Tie si až dodnes vyžiadali množstvo chirurgických zákrokov. Nečudo, že si po takomto zážitku herec váži život viac ako kedykoľvek predtým.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie