Jasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Tak TOTO rozhodne nečakala! Majk Spirit pripravil manželke s dcérkou neuveriteľné privítanie!
Zdielať na

Tak TOTO rozhodne nečakala! Majk Spirit pripravil manželke s dcérkou neuveriteľné privítanie!

Archívna reportáž

Zdá sa, že sa medzi našimi celebritami rozmohol nový trend. Šťastní otcovia chcú od samej radosti zjavne vyraziť dych svojim milovaným, ktoré prichádzajú domov z pôrodnice. Parádne modré uvítanie zažila Dominika Cibulková, keď po príchode domov bolo z jej bytu doslova kvetinárstvo. Teraz podobne šokoval svoju Máriu aj Michal Dušička.

Majk Spirit sa stal 1. októbra presne o 8:18 hodine otcom. Dcérka s krásnym menom Aria prišla na svet v bratislavskom súkromnom sanatóriu a narodila sa s dokonalou váhou 3820 gramov. Na piaty deň prepustili mamičku Máriu aj s bábätkom domov. 

To, čo Máša, ako svoju manželku raper volá, uvidela po príchode domov, jej muselo nepochybne vyraziť dych. Michal sa totiž skutočne prekonal a ich nová obývačka bola na nepoznanie. 

Majk a Mária sú stále zamilovaní ako v prvý deň:

​Desiatky balónov v ružovej a bielej farbe, na mieru vyrobené balóny s menom bábätka, ale aj s dátami spojenými s jej narodením, škatule s darčekmi a dve obrovské kytice ruží. "Ocko si nás priviedol domov," napísala k videjku novopečená mamička Mária.

Majk ukázal vo videu ešte viac. Nielenže teraz majú jeho fanúšikovia celkom jasnú predstavu o tom, ako vyzerá obývačka v novom príbytku manželov Dušičkových, ale doprial im pohľad navyše aj na krásnu tortičku. "Dnes som si priviezol domov moje baby, život je krásny," napísal Majk a všetkým spadla sánka. Hoci niektoré prakticky zmýšľajúce ženy sa hneď vyjadrili, že by si také doma neprosili, romantické duše museli byť unesené. Zrejme podobne, ako bola dojatá aj samotná Mária.

Súvisiace články

Najčítanejšie