Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Ivana Gottová prišla k hrobu zosnulého manžela a neverila vlastným očiam! TOTO odkázala verejnosti!
Zdielať na

Ivana Gottová prišla k hrobu zosnulého manžela a neverila vlastným očiam! TOTO odkázala verejnosti!

Archívna reportáž

To, že v Česku je čoraz viac ľudí nakazených koronavírusom, je smutne známy fakt. Spôsobuje problémy nielen bežným obyvateľom, ale aj mnohým známym celebritám. Vírus neobišiel ani manželku zosnulého speváka Karla Gotta, Ivanu Gottovú (44). Choroba prišla pre ňu práve v najnevhodnejšom čase.

Je to už rok, čo Gott naposledy vydýchol a verejnosť si prípomína smutné výročie jeho skonu. Pri tej príležitosti sa mala konať premiéra dokumentárneho filmu o ňom. Všetko však zmenil koronavírus. Ivana musela kvôli nakazeniu sa a následnej chorobe covid-19, zostať v domácom liečení a všetky dohovorené akcie spojené s výročím úmrtia manžela bola nútená odložiť.

Vdova nemohla ísť ani na manželov hrob na Malvazinkách zapáliť sviečku a priniesť kvety. Urobili to však s láskou aj za ňu Gottovi verní fanúšikovia. A nebolo ich málo.  Jeho hrob bol doslova zaplavený kvetmi a horiacimi sviečkami.

Hrob Karla Gotta je sprístupnený od 20. decembra 2019:

​Presvedčila sa o tom aj vdova Ivana, keď sa jej konečne skončila štrnásťdňová karanténa. Jej prvá cesta totiž viedla na Malvazinky, kde odpočíva Karel Gott. Podľa jej slov zostala doslova ohromená a dojatá z veľkého množstva kvetov na hrobe jej zosnulého muža. „Moja prvá cesta po izolácii… Vytvorili ste Kájovi doslova kvetinový raj. Ďakujem vám, že spomínate so mnou! Vaša Ivana,“ nezabudla odkázať na sociálnej sieti fanúšikom zosnulého manžela.

Očakávaná slávnostná premiéra snímku o Zlatom slávikovi by sa mala uskutočniť 14. októbra. Pre Ivanu to bude prvé oficiálne vystúpenie na verejnosti od odchodu Karla Gotta. Film má predstaviť spoločne s dcérami. Na premiéru sú pozvané aj mnohé celebrity. Opatrenia, ktoré sa zaviedli od 5. októbra v súvislosti s druhou vlnou pandémie však môžu plánovanú premiéru opäť odsunúť na neurčito.

Súvisiace články

Najčítanejšie