Jasno
20°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Tehotná Soňa Skoncová prezradila tajomstvo svojich krásnych vlasov!
Zdielať na

Tehotná Soňa Skoncová prezradila tajomstvo svojich krásnych vlasov!

Zdroj: archív S.S:

Modelka a moderátorka jojkárskej relácie o celebritách, 33-ročná Soňa Skoncová, patrí nepochybne medzi najatraktívnejšie tváre na obrazovkách slovenských televízií. Perfektná postava, úsmev, ale aj dokonalá koruna krásy - vlasy. Iste je vzorom pre mnohé ženy, teraz prezradila tajomstvo dokonalo lesklých a zdravých vlasov.

Soňa Skoncová, ktorá sa preslávila napríklad aj scénou vo filme Diktátor po boku hviezdneho herca Sashu Barona Cohena, je už pár rokov tvárou relácie Topstar v televízii JOJ. Aktuálne prekvapila tou najkrajšou správou - po 18 rokoch vzťahu sa stane o pár mesiacov mamou.

Nie je žiadne tajomstvo, že počas tehotenstva prechádzajú ženy pod vplyvom hormónov všelijakými stavmi, ktoré sa podpisujú nielen pod zmenenú psychiku, ale aj fyzickú podobu. Známa je aj okrídlená "povera", že dievčatká berú mamám krásu.

Ak by mal človek na takéto povedačky veriť, Soňa v tom prípade rozhodne dievčatko nečaká. Je stále rovnako krásna, dokonca azda žiari ešte viac. No iste si aj viac dáv pozor na to, čo na seba dá, čo zje, alebo akú kozmetiku použije. "Bez parábenov, farbív a silikónu. Značka Tresemme je už dlhodobo mojim parťákom, špeciálne môj obľúbený rad Botanique a ich šampón, ktorý je obohatený kokosovým olejom a aloe vera," prezradila tajomstvo svojich krásnych vlasov.

Podľa komentárov je jasné, že s jej názorom sa mnohé fanúšičky na základe svojich skúseností stotožňujú. Teraz by mohla Soňa zverejniť aj informáciu, ako si udržiava stále dokonalú figúru, to by bol iste najlajkovanejší príspevok dňa. Zázraky sa ale zrejme skutočne nedejú.

PR

Súvisiace články

Najčítanejšie