Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Šokujúco smutné detstvo princa Charlesa! TAKTO otrasne sa k nemu správal otec, princ Filip!
Zdielať na

Šokujúco smutné detstvo princa Charlesa! TAKTO otrasne sa k nemu správal otec, princ Filip!

Archívna reportáž

Uhladený výzor, dokonalé správanie či vyberaný slovník sú neoddeliteľnou súčasťou imidžu kráľovskej rodiny. Avšak každá minca má dve strany a za dokonalým pozlátkom sa často skrývajú temné tajomstvá z minulosti. Inak to nie je ani prípade prvého následníka na britský trón.

Podľa informácií denníka Daily Mail, ktoré čerpal z novej biografie o kráľovskej rodine, nemal princ Charles (71) na ružiach ustlané. Jeho otec, dnes 99-ročný princ Philip sa k nemu správal naozaj nepekne a malého princa sa neštítil šikanovať a ponižovať. Na synovi už od prvého dňa prekážalo azda všetko, od jeho výzoru až po jeho citlivú povahu.

O vzťahu k svojmu synovi hovorí za všetko aj známa skutočnosť, že princ Philip dal v deň pôrodu prednosť športovému zápasu ako uvítaniu prvorodeného syna. Keď sa na syna predsa len prišiel pozrieť údajne iba sucho zhodnotil, že vyzerá ako vianočný puding. Avšak ešte šokujúcejšie tajomstvá kráľovského klanu prezradila podľa spomínaného denníka rodinná známa autorke biografie o kráľovskej rodine, Ingrid Sewardovej.

Princ Charles nemal v detstve na ružiach ustlané, príkoria mu mal spôsobiť vlastný otec. Dnes je z neho už štvornásobný starý otec a zdá sa, že Phillipove maniere nepodedil a k svojim potomkom sa správa úctivejšie:

​Princ Charles sa ako dieťa svojho prísneho otca doslova desil. "Myslím, že sa ho strašne bál. Kedykoľvek bol Philip v blízkosti, princ stíchol a uzavrel sa do seba," prezradila manželka blízkeho priateľa princa Philipa. Tomu podľa nej prekážalo najmä to, že jeho citlivý a uzavretý syn nestelesňuje jeho predstavy o ideálnom silnom a samostatnom mužovi, akého chcel z Charlesa vychovať. Svoju frustráciu často neudržal na uzde a synčeka komentoval naozaj nemiestnymi urážkami.

Nová kniha, ktorá odhalí mnohé tajomstvá o princovi Philipovi uzrie svetlo sveta už 1. októbra 2020:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

My new book is out next week- 1st October Prince Philip Revealed, A Man of His Century ? ?

Príspevok, ktorý zdieľa Ingrid Seward Official (@ingrid_seward),

​Keď Charles dospel, otec ho v domnienke, že z neho spraví muža, poslal na internát v meste Gordonstount v Škótsku. Tam sa neborák Charles za svoj vznešený pôvod dočkal akurát tak ďalšej šikany. Sám princ verejne priznal, že dochádzku na internátnej škole doslova pretrpel a prirovnal ho k zajateckému táboru. Aj jeho bývalá manželka, zosnulá princezná Diana v jednom z rozhovorov priznala, že emočné pole jej bývalého manžela je veľmi slabé, keďže sa mu v detstve a dospievaní veľa porozumenia a lásky nedostalo.

Súvisiace články

Najčítanejšie