Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Dokonalá fotka z pôrodnice! Tretie dieťa, po štyridsiatke a toto je výsledok!
Zdielať na

Dokonalá fotka z pôrodnice! Tretie dieťa, po štyridsiatke a toto je výsledok!

Archívna reportáž

Pôrod bábätka je v živote každej ženy nesmierne silný zážitok bez ohľadu na to, či je dieťa prvorodené, alebo na neho čakajú súrodenci. Príchod malého človiečika je zakaždým jedinečná záležitosť, ktorú si mamičky pamätajú na celý život. Aj štyri mesiace po pôrode si naň zaspomínala známa česká modelka.

Česká modelka Alena Šeredová (42) zverejnila na sociálne sieti intímne fotografie z pôrodnice, kde pred niekoľkými mesiacmi dala život svojmu tretiemu potomkovi, prvej dcérke menom Viviene. Aj na fotografii zhotovenej tesne po pôrode vyzerá šťastná mamička skvele, napriek badateľnému vyčerpaniu.

Alena sa zaradila k mamičkám, ktoré si ani po štyridsiatke nechceli odoprieť radosť z potomka a so svojím partnerom, talianskym miliardárom Allessandrom Nasim, sa môžu už štyri mesiace tešiť zo svojho prvého spoločného potomka. Z malej sestričky sa tešia aj jej dvaja súrodenci, David Lee (10) a Louise Thomas (12), ktorých má modelka s bývalým manželom, slávnym talianskym futbalistom Gianluigim Buffonom (42).

V minulosti tvorila Alena pár s futbalistom Gianluigim Buffonom, búrlivý vzťah sa napriek dvom spoločným synom rozpadol v roku 2014:

"Štyri mesiace naša," napísala k dojemnej fotografii šťastná modelka a označila aj oboch starších synov a svojho partnera Alessandra. Milá spomienka potešila aj ďalších vyše 30-tisíc Aleniných sledovateľov, ktorí fotografiu ocenili "lajkom". Komentáre plné srdiečok pristáli prevažne od priateľov a obdivovateľov z Talianska, jej druhého domova a rodnej krajiny jej troch detí.

Alena Šeredová sa na Instagrame podelila o intímne zábery po pôrode jej tretieho potomka:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

4 mesi ❤️ di noi @agn1974 @louis_buffon_ @david_leebuffon #ctyrimesice #fourmonthsold

Príspevok, ktorý zdieľa Alena Šeredová (@alenaseredova),

Alenu Šeredová dostala do povedomia širšej verejnosti jej účasť na prestížnej súťaži Miss World, kde získala korunku prvej vicemiss. Tento úspech naštartoval kariéru modelky, no svoj nový domov a pracovné pôsobisko našla v slnečnom Taliansku. Okrem modelingu sa Alena venuje aj herectvu a účasť v úspešných televíznych formátoch ju v Taliansku zaradila medzi top talianske celebrity. V roku 2011 sa vydala za legendárneho talianskeho futbalistu Gianluigi Buffona, ktorému porodila dvoch synov. Búrlivé manželstvo sa napokon v roku 2014 rozpadlo. Kráska však dlho sama nezostala a už vyše troch rokov tvorí pár s členom významnej talianskej rodiny, ktorej patrí automobilový koncern Fiat, miliardárom Alessandrom Nasim.

Súvisiace články

Najčítanejšie