Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Predčasný, no zato dokonalý pôrod! A teraz prekvapila čerstvá mamička Markéta TÝMTO vyhlásením o dcérke!
Zdielať na

Predčasný, no zato dokonalý pôrod! A teraz prekvapila čerstvá mamička Markéta TÝMTO vyhlásením o dcérke!

Zdroj: Instagram/MK

Bývalá finalistka speváckej súťaže, 26-ročná Markéta Konvičková, nemá problém zdieľať svoj súkromný život a pocity s verejnosťou. Posledné mesiace k tomu mala radostný dôvod. Po zdravotných problémoch sa obávala, že možno nebude môcť otehotnieť. Napriek tomu sa jej to podarilo a o priebeh tehotenstva sa rada podelila so svojimi priaznivcami. Teraz sa dočkala aj potomka, dcérky Amálky, ktorá sa na svet poponáhľala a narodila sa skôr, ako sa predpokladalo.

Markéta Konvičková pridala radostnú fotku hneď z pôrodnice. O pár dní neskôr Amálku neváhala hneď s hrdosťou ukázať verejnosti ešte detailnejšie. Nie je celkom bežné, aby známe mamičky nechali zverejniť foto tváre svojho dieťaťa bez prekrytia, ona s tým problém nemala

Markéta zvolila na objasneni, či a ako bude tvár dcérky zverejňovať, skutočne komplikované vysvetlenie. „Pýtali ste sa ma, či malú budem ukazovať, alebo budem ale tak, že jej nebude vidieť do tváre, alebo bude vidieť, ale budem to prekrývať obrázkami. Som impulzívny človek, žijem okamžikom, môj život nie je kalkul a plán a všetko, čo sa tu deje, je v rámci mojej prirodzenosti. Dávam sem veci, ktoré práve cítim a ktoré mám TERAZ na srdci a zajtra to môže byť úplne inak. Amálka bude mojou súčasťou do konca života a nebudem sa tváriť, že nie a dávať ju sem len z uhlov, kde ju nie je vidieť , ale prakticky vlastne aj je,“ s úprimnosťou napísala šťastná mamička a zdôverila sa, že jej práve začalo to najkrajšie obdobie v živote.

Vypočujte si jednu z Markétiných piesní:

Počas tehotenstva mala Markéta dlhú dobu veľmi malé bruško, čo jej mnohé mamičky v dobrom závideli. No to, že bude pôrod trvať desať minút a bude takmer bezbolestný a pôjde ako po masle, ako sa vyjadrila mamička, je už takmer neuveriteľné a nečakala to ani ona sama. Je pravda, že predčasne narodená, no donosená Amálka bola drobnejšia, ale takýto rýchly a bezbolestný pôrod nie je vôbec bežný.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Slunce moje jasné☀️??. Ptali jste se mě, zda malou budu ukazovat, nebudu nebo budu, ale nepůjde vidět do obličeje, nebo půjde, ale budu to překrývat obrázky.. Jsem impulzivní člověk, žiju okamžikem, můj život není kalkul a plán a vše co se tady děje je v rámci moji přirozenosti. Dávám sem věci, které zrovna cítím a které mám TEĎ na srdci a zítra to může být úplně jinak. Amálka bude moji součástí do konce života a nebudu se tvářit, že ne a dávat ji sem jen z ůhlů, kde ji nejde vidět, ale prakticky vlastně jde. Jsem člověk buď a nebo. Nic mezitím nemám. Cítím za ni zodpovědnost, budu ji chránit a rozhodovat podle svého nejlepšího vědomí. Vědomí intuice, selského rozumu a mámy. Je to každého volba a svobodné rozhodnutí, nemám nic proti nikomu a ničemu. Pro mě začíná nejkrásnější období a děkuju bohu za ten dar??. Že nám poslal tenhle uzlíček, který mi za chvilku začne mudrovat?. Mějte hezkou neděli, já se trošku na chvíli odpojím, protože tohle chci opravdu prožít?. #rodina #family #amalie #mom #priority

Príspevok, ktorý zdieľa Markéta Konvičková (@marketakonvickova),

Markéta vyjadrila vďačnosť za dar v podobe zdravej dcérky slovami: „Ďakujem Bohu za ten dar, že nám poslal tento uzlíček, ktorý mi za chvíľku začne mudrovať.“ Je isté, že pri výchove dcérky nepôjde všetko tak hladko, ako prebehol jej pôrod. Ale to už je iná kapitola jej života. Má našťastie oporu v podobe jej manžela, fešného pilota, ktorý ju dokázal podržať aj počas jej ťažkej choroby. Priaznivci páru im iste želajú všetko dobré v novej úlohe rodičovstva.

Súvisiace články

Najčítanejšie