Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Tentokrát sa odhalil Verešovej manžel! Tento chlap že má 56 rokov?!
Zdielať na

Tentokrát sa odhalil Verešovej manžel! Tento chlap že má 56 rokov?!

Archívna reportáž

To, že je Andrea Verešová jedna z najatraktívnejších žien v českom aj slovenskom šoubiznise musí uznať azda každý. Hoci prednedávnom oslávila štyridsiatku, len ťažko by jej tento vek niekto tipoval. V Andreinom prípade sa dá povedať, že zreje ako víno. Po pár úpravách vyzerá snáď ešte lepšie, ako v mladších časoch. A podobne je na tom aj jej manžel.

Andrea Verešová očarila nejedného muža, no jej srdce patrilo vo vážnych vzťahoch len dvom - hokejistovi Jaromírovi Jágrovi a neskôr jej súčasnému manželovi, podnikateľovi Danielovi Volopichovi. Ten sa nikdy netajil tým, že je do Žilinčanky skutočne zbláznený, dokonca až tak, že jej nedbal vyznať lásku verejne. V roku 2006 ju počas módnej prehliadky, práve vo chvíli, keď predvádzala svadobné šaty, požiadal o ruku. Andrea bola šokovaná, no nezaváhala.

O rok neskôr bola svadba a vzápätí sa pár narodila aj dcérka Vanessa. O dva roky neskôr pribudol syn Daniel Tobiáš. A manželstvo modelky a plzenského podnikateľa je už celých 13 rokov hotová idylka, zdá sa.

Andrea Verešová sa narodila pod šťastnou hviezdou:

​Hoci je Daniel od svojej manželky o 16 rokov starší, rovnako, ako v jej prípade, ani jemu by to absolútne nikto netipoval. Nielen mladistvá tvár, ale aj dokonalá vyšportovaná figúra mu uberajú snáď aj 20 rokov. Hoci sa neukazuje tak často, ako Andrea, tentokrát sa predviedol v celej kráse, len v bermudách, so synom po boku.

"No, dlho som váhala, ale nakoniec som túto fotku predsa len postla, aj keď to manžel nemá rád. Ale často sa ma na neho pýtate a konečne sa nechal odfotiť, čo je dosť výnimočné, tak to musím využiť. No a zase mi nebude chcieť minimálne rok zapózovať," napísala k fotke svojho svalovca Andrea. Pochopiteľne, pribúdal hneď jeden kompliment za druhým a skutočne niektoré nechceli veriť, koľko má rokov. Daniel skutočne nevyzerá na to, že mieri k seniorskému veku, ale na druhej strane, s Andreou majú vytvorené dokonalé podmienky, aby sa o seba mohli starať.

Súvisiace články

Najčítanejšie