Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Najsmutnejší deň v živote hviezdneho herca. Prišiel o najmilovanejšiu bytosť
Zdielať na

Najsmutnejší deň v živote hviezdneho herca. Prišiel o najmilovanejšiu bytosť

Archívna reportáž

Slávny hollywoodsky silák a akčný hrdina osemdesiatych rokov prežíva veľmi smutné chvíle. Herca Sylvestra Stalloneho navždy opustila jeho milovaná mama Jackie, s ktorou mal vskutku ukážkový vzťah a bola mu celý život v tých najťažších chvílach veľkou oporou.

Mama slávneho predstaviteľa Rockyho, astrologička, televízna hviezda a plastiková ikona Jacqueline Stallone zomrela v úctyhodnom veku 98 rokov. Smutnú správu potvrdil jej 62-ročný syn, hudobný skladateľ Frank Stallone na sociálnej sieti.

​Jackie Stallone bola ešte posledné mesiace pred smrťou veľmi aktívna a fyzicky v dobrej kondícii, o čom svedčia fotografie či videá 98-ročnej pani na profile jej sociálnej siete. Do posledných dní pracovala na svojej fyzičke, vzdelávala sa v astrológií a starala sa o niekoľko štvornohých  domácich miláčikov.

​Fanúšikovia smútia za Jackie Stallone aj na sociálnych sieťach:

"Dnes ráno sme ja a moji súrodenci prišli o našu mamu Jackie Stallone. Bola matkou štyroch detí, Tommyho, Sylvestra, Frankieho, mňa a mojej sestry Toni Ann. Zomrela v spánku, tak, ako si to sama želala," napísal Frank pod sériu fotografií milovanej mame, ktoré ju zachytávajú v rôznych obdobiach života.

Smutnú správu oznámil Frank na na svojom instagramovom profile:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

This morning my brothers and I lost our mother Jackie Stallone . She was the mother to four children, Tommy, Sylvester, Frankie and my late sister Toni Ann. She was a remarkable woman working out everyday full of spunk and fearless . She died in her sleep as she had wished. It was hard not to like her, she was very eccentric and flamboyant person. She was born on November 29 th 1921 in Washington DC ,she lived through prohibition , the depression and World War II . I would talk to her for hours about the 20's 30's and 40's. It was a history lesson. Her mind was as sharp as a razor till the day she died. She never wore a mask a true revolutionary gal . I guess I'm drowning my emotions in tears and to much vino. But when you've known someone for 70 yrs it tough and sad. She had seven grandchildren and 3 great grandchildren . My brother Sylvester took care of her like a Queen for all of her life. I will never be able to call my mom again or have her yell at me why I never got married . But we all loved her and her sprit to survive and prevail . I'll miss you always mommy. @officialslystallone

Príspevok, ktorý zdieľa Frank Stallone (@frank.stallone),

Jackie okrem slávnych synov a záľube v plastických operáciách, ktoré jej podobu zmenili nie celkom ideálnym smerom, preslávila aj jej vášeň pre astrológiu. Po rady si k nej chodili mnohé zvučné mená. O astrológii napísala aj knižku, no okrem horoskopov bol je veľkou vášňou aj fitness. Tomu sa oddávala do posledných týždňov jej života, a svojho času dokonca otvorila prvú čisto dámsku posilňovňu v USA. Pani Stallone mala od svojich štyroch detí dovedna sedem vnúčat. Celebritná astrologička po sebe zanechala aj manžela Stephena Marcusa Levina, za ktorého sa vydala v roku 1998.

Súvisiace články

Najčítanejšie