Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Pre peniaze všetko?! Hviezdna raperka založila profil 2-ročnej dcérke, láka naň fanúšikov!
Zdielať na

Pre peniaze všetko?! Hviezdna raperka založila profil 2-ročnej dcérke, láka naň fanúšikov!

Archívna reportáž

Sociálne siete sa behom niekoľkých rokov stali miestom, kde je možné premeniť na biznis azda všetko. Vrece sa roztrhalo nielen s fitness trénermi či expertmi na dokonalý make up, módu a životný štýl. Svoj podiel si pýtajú aj mamičky, ktoré sú ochotné zdieľať fotografie svojich ratolestí už od prvých dní a zbierať tak drahocenných sledovateľov. Vďaka tomu si vedia v niektorých prípadoch naozaj slušne privyrobiť.

Americká raperka Cardi B (27), známa svojimi kontroverznými piesňami a videoklipmi, oznámila fanúšikom, že svojej malej dcérke založila profil na sociálnej sieti a posmelila ich, aby jej dvojročnú dcérku podporili sledovaním. Behom niekoľkých hodín mala malá Kulture na profile viac ako 500-tisíc sledovateľov a je jasné, že jablko nepadlo ďaleko od stromu.

Raperka Cardi B na svojom instagramovom profile uverejnila fotografiu, na ktorej dievčatko s hriešne drahým ruksakom špúli ústa ako prvotriedna influencerka. Zdá sa, že exhibicionizmus a záľuba v drahých značkách pretiekli malej Kulture už cez pupočnú šnúru, a hrdá mamička môže žať prvé úspechy svojej ratolesti na sociálnej sieti.

Raperka Cardi B je známa aj početnými plastickými úpravami:

"Sledujte Kulture na jej novom instagramovom profile. Môžete sa tešiť na veľa parádnych detských kúskov," napísala speváčka kontroverzného hitu WAP k príspevku na jej profile, kde ju sleduje takmer 78 miliónov fanúšikov. Iba behom prvých dvoch dní od spustenia profilu malej Kulture sa môže ambiciózna mamička tešiť takmer 800-tisíc sledovateľom, a dá sa predpokladať, že čísla budú rásť každým novým dňom.

Instagramový profil dcérky Cardi B vzbudil nemalý záujem, malé dievčatko už v dvoch rokoch vlastní zbierku drahých kabeliek, zlatých retiazok a diamantov:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Hello everyone ?

Príspevok, ktorý zdieľa Kulture (@kulturekiari),

Iba pred niekoľkými dňami potvrdila raperka rozvod s otcom jej dcérky, raperom Offsetom. Dôvodom mali byť jeho početné nevery, ktoré mu temperamentná portorikánka odmietla tolerovať. Instagramový účet je, samozrejme, pod správou samotnej Cardi B, ktorá na ňom prezentuje malú Kulture ako rozmaznanú milovníčku zlata, diamantov či drahých kabeliek. Iba dvojročné dievčatko si tak zarába nielen na vlastné plienky, ale aj na luxusný životný štýl, plný najzvučnejších svetových značiek.

Súvisiace články

Najčítanejšie