Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ján Ďurovčík a jeho manželka Barbora sa stali rodičmi! Bábätko dostalo TOTO meno!
Zdielať na

Ján Ďurovčík a jeho manželka Barbora sa stali rodičmi! Bábätko dostalo TOTO meno!

Archívna reportáž

V nedeľu neskoro večer pribudla na sociálnej sieti nášho azda najúspešnejšieho muzikálového režiséra správa, na ktorú už mnohí netrpezlivo čakali. Jeho manželka Barbora priviedla na svet ich prvé bábätko.

Po dlhých mesiacoch čakania sa Ján Ďurovčík tesne pred päťdesiatkou dočkal prvého potomka. Jeho o takmer štvrť storočie mladšia manželka, muzikálová herečka Barbora, má tiež rodičovskú premiéru. Spoločne privítali na svete synčeka.

Ďurovčíkovci mali tak trochu šťastie, že úvodné mesiace tehotenstva prežili v karanténe, a tak si mohli nerušene užívať život rastúci pod Barborkiným srdcom.

Na bábätko sa obaja nesmierne tešili:

​Obaja netajili veľké obavy a o bábätko sa skutočne úzkostlivo báli. Jano priznal, že je veľmi poverčivý a preto dostať z nastávajúcich rodičov čo i len pár slov bolo veľmi ťažké. Nechcem to zakríknuť, preto o tom nechcem ešte veľmi rozprávať, ale strašne sa teším," prezradil vtedy nastávajúci otecko. Hoci izbička už na bábätko čakala, nemali doma žiadne zariadenie ani výbavu, ako povery kážu. Evidentne ale všetko dobre dopadlo, keď na Facebook pridali správu: "Barborka a Janko sa stali rodičmi synčeka, ktorý dostal meno Ján po tatkovi".

Pritom ešte pred časom Barborka zahmlievala, keď sa jej redaktor televízie JOJ opýtal, či malý kope. "Malý? Prečo si povedal malý? Máš povedať malý alebo malá, ale nepoviem, čo to bude," snažila sa vtedy nastávajúca mama ostať tajomná. Predsa len ale redaktor trafil, ako napokon tesne pred pôrodom už priznala aj pani Ďurovčíková. Teraz sa už iste obaja malého Janka nevedia nabažiť.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Môj celý svet na jednej fotke? ⭐️Ján Ďurovčík ml. ⭐️ ✨20.9.2020✨ ďakujem?

Príspevok, ktorý zdieľa ?️?️®️?️?️®️?️ ĎUROVČÍKOVÁ (@barboradurovcikova),

Súvisiace články

Najčítanejšie