Zatiahnuté
12°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Trapas ako hrom! Hollywoodsky herec HO omylom ukázal celému svetu!
Zdielať na

Trapas ako hrom! Hollywoodsky herec HO omylom ukázal celému svetu!

Absolútnym trhákom internetu aktuálne nie je koronavírus, ani finále Stanley Cup, ani žiadne celebritné lásky a rozchody. Plnú pozornosť si získal americký herec Chris Evans, známy najmä ako Kapitán Amerika. Či skôr ani nie tak on, ako jeho... penis. Hoci nie je isté, či vôbec je jeho.

Sociálne siete sú zradné vody. Overil si to už aj 39-ročný Chris Evans, ktorý sa len prednedávnom zaregistroval na Instagrame. S najlepším vedomím nahral na túto sociálnu sieť video, kde hrá so svojou rodinou spoločenskú hru. Na tom by nebolo nič zvláštne, ak by video včas odstrihol. No stačila sekunda a maličký náhľad do jeho mobilu ostáva navždy kolovať na internete.

Hoci sa Chris veľmi rýchlo zbadal a video aj so sekundovým "dovetkom" zmazal, bolo neskoro. Mnohí si túto jedinečnú kompromitujúcu situáciu nenechali ujsť a spravili fotku obrazovky.

Pozrite sa na vtipné Evansove scény z filmov:

Na nej je totiž vidno nielen to, že herec mal aktuálne uložených 2532 fotografií a 602 videí, ale zobrazili sa aj tie, ktoré sú najaktuálnejšie. Spomedzi dvanástich fotiek a videí zaujal čiernobiely záber na stoporený penis.

Instagram/ChE

​Hoci nie je jasné, či je to pýcha samotného herca, alebo mu takýto záber poslal niektorý z jeho fanúšikov, škandálik bol na svete. Akurát, že narozdiel od situácie, keď niektorej ženskej celebrite vykukne čo i len bradavka a už ju posudzujú, Chris sa stal hrdinom internetu - vďaka zjavne nadpriemerným rozmerom daného údu.

Chris daný kus tela nijako neokomentoval a nechal fanúšikov v neistote, či videli skutočne jeho pýchu. No ako veľký volebný agitátor pridal na Twitter aspoň jeden komentár: "Teraz, keď mám vašu pozornosť... Choďte 3. novembra voliť!" Dočkal sa tisícov komentárov, prevažne vtipných a nekonečného množstva GIFiek. Podržali ho aj kolegovia, napríklad Hulk, teda Mark Ruffalo, ktorý mu napísal: "Bratku, kým vládne Trump, neexistuje spôsob, ako by si sa mohol zosmiešniť". Chris si za svoj príspevok vyslúžil už 1,2 milióna lajkov a vyše 173 tisíc zdieľaní. Nuž, aj takto sa dá zviditeľniť, ako sa zdá. Napokon, možno to ani nebola náhoda, zamyslel sa nejeden fanúšik.

Súvisiace články

Najčítanejšie