Jasno
15°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Šokujúci plán Lely Ceterovej: Na Vianoce už budeme spolu s Karlosom!
Zdielať na

Šokujúci plán Lely Ceterovej: Na Vianoce už budeme spolu s Karlosom!

Archívne video

Ešte ani mesiac neprešiel od rozchodu slovenskej modelky Lely Ceterovej a českého zápasníka MMA Karlosa Vémolu. Vzťah krachol pre údajnú Karlosovu opakovanú neveru, pričom odhalených mileniek pribúda. No zdá sa, že láska je v tomto prípade stále silná, minimálne zo strany Lely.

Bola to práve 30-ročná Lela Ceterová, ktorá už minulý rok vybuchla, keď vzniklo prvé podozrenie z nevery v čase, keď bola tehotná. To aktuálne aj potvrdila údajná zvodkyňa, s prezývkou Lulu Blonde, občianskym menom Zdeňka Černá. Hoci to 35-ročný Vémola popiera, medzičasom sa objavila ďalšia milenka z posledných mesiacov. A ďalšie sú dôvodne "podozrivé", napokon, jeden z Leliných výbuchov zo začiatku leta im bol adresovaný.

Napriek spoločnej 9-mesačnej dcérke sa napokon pár rozišiel a zo strany Lely to vyzeralo na veľké emócie a hnev. Vémola sa snažil byť diplomatický a tváril sa, že najdôležitejšie bude ostať rozumnými v prospech malej Lilinky. Lela ale neváhala a po vyliečení sa z choroby Covid-19, ktorú domov priniesol práve Karlos, sa z Prahy odsťahovala do Bratislavy.

Porážka K.O. od Végha bola pre Vémolu veľký šok:

​Kým Karlos zožal za rozchod obrovskú kritiku, že si nedokázal udržať rodinu, Lela má všetky sympatie verejnosti, ktoré možno predtým ani nemala. Neraz ju totiž označovali ako zlatokopku, čo ju dokázalo vždy poriadne nahnevať a dokazovala, že to nebola pravda. Už týždeň sa skutočne musí obzerať len sama, aby sebe a dcérke zabezpečila blahobyt, aký mali predtým po boku Vémolu.

Lela sa zdá byť šťastná aj bez Vémolu:

No je možné, že by nedbala sa k nemu opäť vrátiť, píše portál Extra.cz. Zatiaľ nehovorí o obnovení vzťahu, na to je zrejme ešte príliš skoro a ešte sa asi neozvali všetky údajné Vémolove milenky, čo by iste nebolo príjemné. No jasno má v tom, kde bude tráviť Vianoce. Lela evidentne chce, aby Lilinka zažila aspoň na tento krásny sviatok pocit kompletnej rodiny. "Už teraz sa na to teším. To bude mať Lilinka rok, ktorý oslávi spolu so mnou aj s Karlosom. S ním sme sa dohodli, že sa budeme pravidelne navštevovať. Teraz je ešte maličká, aby si ju mohol vziať na pár dní, ešte nemôže byť bezo mňa, ale vídať sa budú často," hovorí s nadšením Lela. Akurát, že plány jej rovno prekazil koronavírus a zaradenie Česka medzi vysoko rizikové krajiny. "Želám si, aby uzavretie hraníc netrvalo dlho," hovorí s nádejou Ceterová.

Súvisiace články

Najčítanejšie