Zatiahnuté
21°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Obom sestrám bol súdený rozvod? Twiinska už podala žiadosť o ukončenie manželstva!
Zdielať na

Obom sestrám bol súdený rozvod? Twiinska už podala žiadosť o ukončenie manželstva!

Archívna reportáž

Hovorí sa, že jednovaječné dvojičky mávajú podobné životy, dokonca aj keď žijú v rôznych krajinách. V prípade Veroniky a Daniely Nízlových sa to zatiaľ rozhodne potvrdzuje. No v jednej sfére by predsa len bolo lepšie, ak by sa odlíšili. Po tom, čo sa rozviedla Daniela, iste Veronika dúfala, že jej sa to nestane. No už je to, žiaľ, tu, píše portál čas.sk.

Manželstvo Daniely Nízlovej a producenta Braňa Jančicha trvalo len necelé tri roky. V roku 2013 ich súd oficiálne rozviedol, no odvtedy už Twiinska šťastne zakotvila v náručí futbalistu Stana Lobotku, s ktorým má 9-mesačnú dcérku Lindu. Jej sestra Veronika sa zatiaľ chystá napodobniť len tú nepríjemnejšiu časť osudu svojej sestry.​

Pred piatimi rokmi to vyzeralo na lásku ako hrom. Veronika Nízlová sa vydávala za realitného makléra z Trenčína, o tri roky staršieho Tomáša Krúpu. Vtedy ani jeden z nich netušil, že neoslávia ani spoločnú päťročnicu.

Hoci hity na špicu hitparád neprodukujú, predsa sa sestrám darí byť už vyše 20 rokov na výslní šoubiznisu:

​Päť rokov síce manželstva zatiaľ papierovo vydržalo, no reálne sú už Veronika a Tomáš niekoľko mesiacov rozídení a nezdieľajú ani spoločnú domácnosť. "Zazvonil zvonec a našej láske je koniec. Ďakujem Veronike za spoločné roky a prajem jej veľa šťastia," oznámil ešte v máji ako prvý koniec vzťahu Tomáš. No odvtedy sa nijako nehrnuli do podania žiadosti o rozvod. Veronika ale aktuálne pre Nový čas potvrdila, že papiere sú už podané.

Sestry sa naposledy ukázali bok po boku na odovzdávaní cien OTO:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Dakujeme za pozvanie @anketaoto ?? @danielatwiins @barborahruban ? @tarikedizofficial ? @dorafashion.sk ? @rajnovamakeup

Príspevok, ktorý zdieľa vebi (@veronikatwiins),

Päť mesiacov po potvrdení rozchodu tak je na spadnutie aj oficiálne rozdelenie zväzku, ktorý vrátane predmanželského vzťahu trval až 9 rokov. Hoci súd už dokumenty má, zatiaľ sa nič nedeje. "Stále nie som rozvedená, čakáme na termín," prezradila Veronika. Koniec ale neprišiel pre niekoho tretieho vo vzťahu, Veronika tvrdí, že si "single" stav užíva. Aktuálne ju čaká výlet za sestrou a celkovo si zrejme bude chcieť aktuálne užiť pocit slobody. Už aj balí kufre a ide za sestrou do Talianska, aspoň trošku "pričuchne" k bábätku a ktovie, ďalší vzťah už bude rovno aj s voňavým potešením.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie