Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
A je to vonku! Krásna jojkárka je TEHOTNÁ!
Zdielať na

A je to vonku! Krásna jojkárka je TEHOTNÁ!

Archívna reportáž

Tak napokon bude azda skôr bábätko, ako svadba! Hoci sa moderátorka jojkárskej celebritnej relácie Topstar zasnúbila už minulý rok v marci, zatiaľ sa s priateľom pred oltár nepostavili. No za to sa im podarilo niečo oveľa zásadnejšie a záväznejšie. O pár mesiacov budú rodičmi.

Moderátorka a modelka Soňa Skoncová patrí medzi ženy, ktoré svoje srdce venovali naplno len jedinému mužovi. So svojím snúbencom Robom Reisom sú totiž spolu už neuveriteľných 18 rokov. Hoci sa o svadbe nikdy nerozprávali, Robo svoju milú minulý rok počas potuliek po USA požiadal o ruku. Snáď tak dlho, ako trvalo, kým do tohto bodu dospeli, nepotrvá aj čas do svadby. Tú teraz odsunulo na druhú koľaj bábätko pod srdcom krásnej jojkárky.

Minulý rok ešte fantazírovala o veľkom oblúku z kvetov a dokonca priznala, že už si našla aj svadobné šaty snov. No kým sa veci rozhýbali, prišiel koronavírus. A ako sa to "v karanténe"pošťastilo nejednému celebritnému páru, aj v tomto prípade Soňa a Robo splodili bábo.

V marci 2019 sa Soňa prisľúbila svojmu životnému partnerovi Robovi:

​O radostnú novinu sa Soňa podelila s fanúšikmi na Instagrame v sobotu večer a lajky sa už hrnú. "Prežívame jedno z najkrajších období nášho života, neskutočne sa už na teba tešíme. Budú z nás rodičia," napísala k fotke, kde ju jej snúbenec nežne drží za jasne sa rysujúce bruško.

Soňa s Robom si aktuálne užívajú teplo a krásy Talianska, kde sú na dovolenke v Amalfi, ktoré domáci označujú za najromantickejší kút krajiny. Z dovolenky pridáva jednu fotku za druhou, no na žiadnej si zatiaľ nikto bruško nevšimol, hoci istý náznak bol, oproti obvyklému dokonalo plochému bruchu modelky. Zdá sa, že zimu bude mať dvojica skutočne nezabudnuteľnú, už len dávať si v týchto pohnutých časoch pozor na zdravie.

Súvisiace články

Najčítanejšie