Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Česká speváčka šokuje, chce COVID-19! Nech idú všetci do ri**, hnevá sa!
Zdielať na

Česká speváčka šokuje, chce COVID-19! Nech idú všetci do ri**, hnevá sa!

Zdroj: facebook/BB

Kým na jar boli Česi aj Slováci vzorom celému svetu v disciplíne, s akou sme pristúpili k pandémii, situácia sa za pár mesiacov výrazne zmenila. Kým začiatkom leta sme mali len niečo nad 1000 pozitívne testovaných, teraz ich je vyše 6 a po tisíc. O Česku škoda slov, denne pribúdajú pozitívni v tisícoch, celkovo ide o viac ako 46 tisíc prípadov. No aj tak sa nájdu mnohí, ktorí nechcú opatrenia rešpektovať. Skeptická je nielen Lucie Bílá, ktorá COVID-19 aktuálne má, ale aj Janek Ledecký a najnovšie vybuchla hnevom Bára Basiková.

Skeptici sú aj medzi celebritami, hoci práve v umeleckých kruhoch je to azda aj pochopiteľné, keďže toto odvetvie zasiahla koronakírza najviac. Koronavírus bagatelizuje nielen Lucie Bílá, ktorá dokonca COVID-19 aktuálne má, ale aj spevák Janek Ledecký, ktorý na fanúšikov vytiahol aj graf a svoju logiku, a najnovšie vybuchla hnevom speváčka Bára Basiková.

Aj táto 57-ročná česká speváčka sa podobne, ako Ledecký, opierala o názory odborníkov, ako sama píše, čítala rozhovory s lekármi, imunológom či hygienikom. Podľa nej vraveli niečo úplne iné, ako čo sa šíri oficiálnymi kanálmi.

Pripomeňte si jeden z Báriných starších hitov:

No neostala len pri tomto miernom konštatovaní. "Nech už idú všetci, ktorí otravujú s koronavírusom a šialenými správami o ňom, do ri*i! Nech už držia hubu a neotravujú nás všetkými katastrofickými kecami, nech nás už prestanú desiť, ničiť, pripravovať o zdravý rozum a o prácu! Toto má byť akože čo? Máme sa všetci zrútiť? Prečo?" rozohnila sa zjavne nahnevaná Bára. Podobne ako Lucie Bílá, ktorá pred pár dňami vo videu povedala, že je to "len blbá chrípka", aj Basiková závažnosť ochorenia nevníma ako veľkú hrozbu. Spomenula pritom kamaráta, ktorý mal covid-19 prednedávnom a mal len dva dni teplotu a kašeľ, ako tvrdí.

"Samozrejme tí, ktorí už nejakú chorobu majú, alebo sú vo vyššom veku, sa musia chrániť rovnako, ako keď bývajú na jeseň chrípkové epidémie. To je celé," myslí si speváčka. Zdôraznila, že opatrenia realizované na jar sa podľa nej "podobajú zločinu". Pripravili ste státisíce ľudí o prácu, peniaze, existenciu a živobytie, vyvolali ste v ľuďoch nezmyselnú paniku a strach, zničili ste zavedené systémy a procesy, a vzali ste ľuďom ideály a pokoj," rozohnila sa Bára. A zaklincovala to na záver: "V televízii, kde nakrúcam, nám robia testy každý týždeň a už nás to všetkých strašne hnevá, a ja si tajne želám, aby som ten covid tiež chytila a už to mala za sebou. Ja chcem covid!" šokuje Basiková želaním, ktoré by asi mala radšej zvážiť. Napriek ostrosti jej slov sa stal status na Facebooku trhákom, má takmer 30 tisíc lajkov a rovnaký počet zdieľaní. Snáď budú mať podobný názor aj po tom, čo sa bude koronavírus týkať ich, alebo ich blízkych - teda prekonajú ho bez väčších problémov, ale...

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie