Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Prezradil TAKTO otec slávnej modelky, že už porodila?! Fanúšikovia celebritného páru oslavujú!
Zdielať na

Prezradil TAKTO otec slávnej modelky, že už porodila?! Fanúšikovia celebritného páru oslavujú!

Archívna reportáž

Jeden z najcelebritnejších párov súčasnosti tvoria topmodelka Gigi Hadid a Zayn Malik, bývalý člen kapely One Direction. Pár sa dal dokopy v roku 2015 a ich vzťah fungoval ako na horskej dráhe. Naposledy sa rozišli v marci 2018 a koncom roku 2019 sa dali opäť dokopy. A návrat mal nečakanú dohru. Matka Gigi krátko na to totiž zrejme nechtiac prezradila, že jej dcéra je tehotná. Tentokrát pre zmenu neudržal jazyk za zubami jej otec.

Najmä v ostatných týždňoch začala 25-ročná americká modelka Gigi Hadid pridávať na Instagram jednu tehotenskú fotku za druhou. No nikde neuvádza, v ktorom týždni tehotenstva sa práve nachádza, okrem fotky spred 3 týždňov, kde píše že ide o 33 týždeň. No nie je jasné, či je to čerstvá fotka. V najnovšom príspevku napísala, že fotky sú z 27 týždňa a "čas tak letí". Nečudo, že všetci už čakali na správu o narodení bábätka. A potom prišiel príspevok jej otca.

Mohamed Hadid zdieľal na svojom profile dojemný odkaz pre svoje vnúča. Bola to doslova báseň, akési vyznanie lásky svojmu vnúčatku. Veľmi rýchlo ale celý príspevok zmazal, no už bolo neskoro, internet si pamätá.

Gigi a Zayn sa rozchádzali a schádzali viackrát:

​Pre fanúšikov to bola voda na mlyn, napokon, slová starého otca boli pomerne jasné. „Ahoj maličké vnúča. To som ja, moje srdce je šťastné, ako najviac môže,“ prečítali a nečudo, že začali špekulovať o pôrode potomka v utajení. K tomu pridala ešte mladšia sestra Bella fotografiu, na ktorej je spolu s Gigi s bruškom. Naviac pripojila aj záhadný odkaz. „Obidvoch vás tak strašne veľmi milujem. Nemôžem prestať plakať,“ zdôverila sa Bella na svojom profile.

Toto je príspevok Giginho otca, ktorý vzápätí zmazala:

Instagram/MH

​To presvedčilo fanúšikov, že Gigi už porodila. Ak by sa potvrdilo, že je Gigi už matkou, jej potomok sa narodil do početnej famílie. Gigi má brata a sestru Bellu, ktorá je taktiež slávnou modelkou. Naviac má po otcovi ďalšie dve nevlastné sestry. Zayn má taktiež tri sestry. Gigi má vzhľadom k svojej sláve a majetku určite tú najlepšiu starostlivosť na svete. Preto ostáva veriť, že tehotenstvo prebieha v pohode a dieťatko prišlo alebo príde na svet zdravé, nech už je pravda kdekoľvek.

Súvisiace články

Najčítanejšie