Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ken alias Barbie podstúpila už dvanástu operáciu nosa! Výsledok je desivý!
Zdielať na

Ken alias Barbie podstúpila už dvanástu operáciu nosa! Výsledok je desivý!

Zdroj: Instagram/JA

Narodený ako Rodrigo Alves, preslávený ako ľudský Ken, no už pár mesiacov šokuje ako Barbie, oficiálne premenovaná na Jessicu Alves. Hoci sa prednedávnom zaprisahávala, že žiadne ďalšie plastické operácie už nechce, zjavne je všetko inak. Závislosti na úpravách sa tento človek stále nevie vzdať, hoci to stojí nemalé peniaze, no predovšetkým - riskuje zdravie.

Jessica Alves porozprávala o zákroku portálu Daily Mail. Tvrdí, že bol nechcený, no musela vyriešiť dlhotrvajúce problémy. Jessica za plastickými chirurgmi rada cestuje, tentokrát sa vybrala do tureckého Istanbulu. Len tam vraj našla odborníka, ktorý bol ochotný zákrok vykonať, ďalších päť ju vraj odmietlo, že s jej nosom si už nevedia rady.

Profesor z Istanbulu sa skutočne podujal na opravu toho, čo sa predchádzajúcimi operáciami, ale predovšetkým vážnou infekciou pokazilo. "Počas rokov som mala mnoho problémov. Prekonala som infekciu chrupavky, ale to, čo mi spôsobovalo veľké komplikácie bolo, keď použili chrupavku od darcu. Tým sa dráma pred rokmi začala," zdôvodnila zákrok Jessica.

Toto prezradila Jessica o infekcii z výplne v brade:

​Tejto ľudskej Barbie sa dlhodobo veľmi zle dýchalo, preto sa pred takmer dvomi rokmi vybrala do Iránu, kde jej lekári prerobili celý nos. "Doktori mi odstránili všetku chrupavku, preto bol taký scvrknutý," vysvetlila zvláštny tvar svojho nosa. Pri aktuálnej operácii využili plastický chirurg jej vlastnú chrupavku z ucha. Jessica si zákrok veľmi pochvaľuje a je šťastná, že sa jej konečne dobre dýcha, hoci prvotné fotky boli veľmi desivé. K tomu však prispel aj ďalší problém.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Beauty is a means of empowering yourself #beauty #jessicaalves #turkey #istanbul

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Alves (@jessicaalvesuk),

Pred tromi mesiacmi sa vybrala do istého salónu v Essexe, aby jej spravili umelé riasy. Zaujala ju debata klientiek, ktoré si pochvaľovali istý zákrok - výplň pier a brady. Rovno na mieste sa rozhodla pre úpravu brady aj ona. Do brady dostala jeden mililiter výplne. "Po pár týždňoch som si všimla, že sa mení tvar mojej brady. Dostala som infekciu a na brade sa mi vytvorila hlboká diera," opísala desivé chvíle Jessica. Zdá sa, že problém je už takmer zahojený, no či je výsledok aj po operácii nosa taký, ako očakávala, je otázne. Mnohí komentujúci si tým celkom istí nie sú.

Fotky s dierou v brade a čerstvo po plastike nosa si pozrite TU.

Súvisiace články

Najčítanejšie