Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Len provokujú, alebo je tu veľký návrat?! Brad Pitt a Jennifer Aniston TAKTO predviedli horúce flirty!
Zdielať na

Len provokujú, alebo je tu veľký návrat?! Brad Pitt a Jennifer Aniston TAKTO predviedli horúce flirty!

Archívna reportáž

Keď sa spolu objavia Brad Pitt a Jennifer Aniston, vyvolá to vždy veľkú pozornosť verejnosti. Najmä po rozchode Brada s Angelinou sa špekuluje, či ho to neťahá späť k Jennifer. Samotná dvojica už zrejme dávno zabudla na bolesť a spory, ktoré sprevádzali ich rozvodové konanie. Opäť sa spolu stretávajú a nemajú problém prejaviť pred verejnosťou vzájomnej sympatie. Práve naopak, radi provokujú a nechajú rozvíjať fantáziu ich fanúšikov.

Medializovaná bola začiatkom roka najmä udalosť odovzdávania cien SAG AWARDS 2020, kde Brad a Jennifer až príliš okato spolu flirtovali. Najmä Brad nedokázal od Jennifer odtrhnúť oči a neodolal ani možnosti sa jej pri vhodnej príležitosti dotknúť rukami. Zrejme medzi nimi stále funguje chémia vzájomnej telesnej príťažlivosti. Brad rád využil príležitosť a prišiel osobne zablahoželať Jennifer k februárovým narodeninám.

Naposledy sa opäť stretli, aj keď len prostredníctvom internetu, v rámci charitatívneho predčítania scenára k filmu Zlaté časy na Ridgemont High. Toto čítanie sa uskutočňuje už od roku 1982 a zúčastnili sa ho také herecké hviezdy ako sú Jimmy Kimmel, Morgan Freeman, Henry Golding, Shia LaBeouf, Matthew McConaughey, Sean Penn and Julia Roberts. Dej sa odohráva v prostredí stredoškolákov a Pitt a Anniston dostali rolu páru Brada a Lindy.

Pozrite si ukážky z projektu:

​Tí, ktorí sledovali prostredníctvom Facebooku či TikToku tento charitatívny projekt, sa iste dobre zabávali na flirtovaní Brada a Lindy v podaní Pitta a Annistonovej. Hrali to obaja ako naozaj. A asi to bol aj zámer organizátora, aby pritiahol čo najviac sledovateľov. A to sa rozhodne aj podarilo. "Ahoj, Aniston, ako sa darí?" položil otázku svojej bývalke zvodným hlasom Brad. "Ahoj, Pitt. Mám sa dobre, miláčik, ako sa darí tebe?" opätovala mu záujem Jennifer.

​Potom sa rozbehli už skutočne priam lascívne reči. Brad a Jennifer sa zjavne veľmi priťahovali a mali rôzne erotické fantázie. Akurát, že to bolo len v scenári, ktorý dostali do ruky. Ako je to medzi bývalými manželmi naozaj, zostáva stále otázkou. Zrejme to nebude také horúce, keďže sa Pitt nechal verejne odfotiť s modelkou Nicole Poturalski, s ktorou bol na dovolenke vo Francúzsku, čo vyvolalo nevôľu Angeliny. No zrejme ani v tom prípade nešlo o vzťah, keďže Nicole je vydatá a chceli si spolu zrejme len užiť.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie