Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Angelina zúri! Chcela obnoviť priateľský vzťah s Pittom, on to TAKTO pokazil!
Zdielať na

Angelina zúri! Chcela obnoviť priateľský vzťah s Pittom, on to TAKTO pokazil!

Archívna reportáž

Verejnosť priala opätovnému vzkrieseniu vzťahu Brada Pitta s jeho bývalou ženou Jennifer Aniston. Mnohé tomu akoby aj nasvedčovalo. Realita je však iná. Brad sa objavil s novou kráskou z Nemecka so slovanskými koreňmi. Je ňou Nicole Poturalski, 27-ročná modelka a vydatá pani. Strávili spolu romantické chvíle vo Francúzsku, v dome, ktorý vlastní spolu s Angelinou Jolie.

Zosnulá matka Angeliny Jolie bola Francúzka, a tak nečudo, že je jej Francúzsko blízke. Ešte počas idylky s Bradom sa aj on nadchol pre túto krajinu a aj svadbu uskutočnili práve tam, v Chateau Miraval na juhu Francúzska. No práve do tohto sídla vzal Pitt na radovánky súčasnú priateľku. To, že je vydatá, mu neprekáža. Údajne majú s manželom, 68-ročným Rolandom Marym, tzv. voľný vzťah.

Angeline to však Brad akosi zabudol oznámiť. Jej reakcia preto nebola vôbec prekvapivá. "Angie je rozzúrená a načisto šokovaná tým, že Brad klesol takto nízko,“ potvrdil zdroj pre britský web Sunday Mirror.

Rozvod Angeliny a Brada patrí nepochybne medzi najškaredšie v histórii Hollywoodu:

​„Dúfala, že sa jej vzťah s Bradom zlepší, po príšernom lete plnom hádok. No teraz je to už úplne vylúčené,“ dodal nemenovaný človek blízky Angeline. „Je znechutená tým, že sa takto verejne s touto pani ukazuje,“ doplnil zdroj s tým, že by si mal Pitt radšej tieto súkromné veci strážiť.

​Angelina sa zrejme ešte nedokázala vyrovnať s rozchodom s Bradom. Nemá nový vzťah a je veľmi pripútaná k deťom. Nebola nadšená ani z ich priateľského vzťahu s Jennifer Aniston. Vraj tým len chránila ich zdravie.  No zrejme len ťažko prijíma fakt, že Brad má právo na súkromný život, hoci by nemusel provokovať práve vodením milenky do sídla, ktoré stále spoluvlastní aj jeho exmanželka.

Súvisiace články

Najčítanejšie