Polojasno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Nevernica?! Nová láska Brada Pitta je vydatá a má syna (7), TOTO je reakcia jej manžela!
Zdielať na

Nevernica?! Nová láska Brada Pitta je vydatá a má syna (7), TOTO je reakcia jej manžela!

Archívna reportáž

Pred niekoľkými dňami paparazzovia nachytali hollywoodskeho fešáka Brada Pitta na letisku s mladou nemeckou modelkou. Informácie o pozadí tohto romániku okamžite vzbudili pozornosť. Mladá modelka je totiž zadaná, no ani jednému to, zdá sa, neprekáža.

Nemecká modelka Nicole Poturalski, ktorej meno sa v posledných dňoch spája so slávnym hollywoodskym hercom, je podľa informácii portálu Daily Mail nielenže zadaná, ale má so svojím manželom aj sedemročného syna. Čerešničkou na torte je skutočnosť, že Nicole zoznámil s Bradom Pittom (56) jej vlastný  manžel v jeho reštaurácii v Berlíne.

Herec sa po prvýkrát s modelkou Nicole Poturalski (27) stretol ešte v auguste 2019, keď spolu so svojimi hereckými kolegami Leonardom DiCapriom a Margot Robbie promovali oscarový film Vtedy v Hollywoode. Navštívil vtedy obľúbenú berlínsku reštauráciu Borchardt, kde ho hostil priamo jeho priateľ a majiteľ 68-ročný Roland Mary s jeho mladou manželkou.

Brad v Berlíne promoval film Vtedy v Hollywoode, ktorý mu priniesol aj sošku Oscara:

"Brada zoznámili s Nicole a ona mu posunula jej telefónne číslo," prezradil zdroj pre spomínaný denník. "Nicole v rámci svojej práce modelky často cestuje a s Bradom bola v kontakte počas jej pracovnej cesty v Los Angeles," dodal zdroj. Modelka si so sebou do Beverly Hills dokonca zobrala aj sedemročného syna, ktorého nedávno zapísala do školy v Berlíne. Naskytá sa otázka, čo hovorí na toto spojenie priateľ Brada a Nicole otec malého chlapca, Roland Mary. "Nekomentujem," odpovedal stroho. Avšak podľa nemenovaného zdroja má tento muž za sebou niekoľko manželstiev, je otcom piatich detí a vo svojom živote už nehľadá žiadnu drámu ani intrigy. "Sú stále manželia, ale ich vzťah by sa dal opísať ako veľmi otvorený," prezradil zdroj.

Nicole si získala Brada Pitta od prvého momentu:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

and what's your fav color ?? #pink

Príspevok, ktorý zdieľa Nicole_Poturalski (@nicole_poturalski),

O tom, že románik naberá na sile sa šepkalo už v novembri roku 2019, keď Brad pozval Nicole na VIP podujatie s názov Hollywood Bowl a spoločne si vychutnávali vystúpenie rapera Kanyeho Westa. Fotografie párika na ich prvom rande si môžete pozrieť v galérii TU. Zaujímavosťou je, že počas koncertu ich svojou prítomnosťou osviežila aj herečka Alia Shawkat, s ktorou mal Brad údajne taktiež pletky. Tie však obaja popreli a označili sa len dobrých priateľov.

Súvisiace články

Najčítanejšie