Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Urážka supermodelky?! Miley po nej pomenovala svojho buldoga!
Zdielať na

Urážka supermodelky?! Miley po nej pomenovala svojho buldoga!

Archívna reportáž

Americká speváčka Miley Cyrus prednedávnom opäť dokázala, že okrem škandálov vie robiť aj dobré skutky. Svoju lásku a pozornosť venuje najmä nemým tváram v núdzi.

Veľkou slabosťou speváčky Miley Cyrus sú zvieratká, ktorých má v opatere hneď niekoľko. Ku štvorici adoptovaných psíkov, rybičkám, koníkom, prasiatkam a mačkám pribudol nový štvornohý člen rodiny. Ako prináša portál Daily Mail, chlpatý šťastlivec sa zo špinavej ulice s kožuchom plným bĺch vďaka sociálnym sieťam dostal rovno do luxusného obydlia a k najvyberanejším dobrotám.

Opusteného psíka ako prví objavili požiarnici na ulici vo veľmi zlom stave. Fenka amerického buldoga sa objavila pred bránami požiarnej stanice, jej kožuch bol plný bĺch a koža v biednej kondícii. Pohľad na zúbožené zviera nenechal chladnými ani otrlých požiarnikov a rozhodli sa Daisy, ako ju pomenovali, pomôcť. "Chlapi povedali, že bola plná bĺch a strašne smrdela. Bolo jasné, že sa potuluje už dlhší čas, niekto ju jednoducho opustil a žila na ulici," opísal počiatočnú situáciu šéf stanice.

Miley pred pár dňami vydala nový videoklip k piesni Midnight Sky:

Fenka putovala na pár mesiacov do rodiny jedného z požiarnikov a okamžite sa podrobila vyšetreniam. Miestny útulok jej však naďalej hľadal stály domov, no vzhľadom na veľmi zlý zdravotný stav to nebolo také jednoduché. Život na ulici bezbranné zviera poznačil, Daisy mala okrem kožných problémov aj choré oči a kĺby. Zdieľaný príspevok o jej osude si však všimla Miley a sučkina cesta za šťastným životom sa začala. Fotky Miley a jej nového psíka si môžete pozrieť v galérii TU.

Miley Cyrus sa po rozchode s manželom Liamom Hemsworthom opäť vrátili k divokému imidžu:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

In 3 days I perform Midnight Sky LIVE for the first time EVER! Don’t miss @vmas this Sunday 8/30! ?

Príspevok, ktorý zdieľa Miley Cyrus (@mileycyrus),

"Bola ňou posadnutá. Požiadala nás, či by si mohla psíka zobrať aspoň na víkend, z toho sa stal týždeň a potom mesiace," opísala šťastný príbeh šéfka útulku v Los Angeles, ktorú Miley kontaktovala. "Ten pes sa odo mňa nepohne ani na krok. Nechápem, ako som mohla doteraz bez nej byť," citovala Mileyinu správu. 

Miley si na štvornohú sučku veľmi rýchlo zvykla a prispôsobila si aj jej meno. Z Daisy sa totiž razom stala Kate Moss. Nevedno prečo mohutného psíka pomenovala po modelke, ktorá je známa ultraštíhlym telom, no azda bude niečo v jej povahe či v očiach, čo jej slávnu modelku tak veľmi pripomína.

Súvisiace články

Najčítanejšie