Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Veľká sláva v rodine Márie Čírovej! Boli prekrásni, Ruben ako anjelik!
Zdielať na

Veľká sláva v rodine Márie Čírovej! Boli prekrásni, Ruben ako anjelik!

Archívna reportáž

Malý Ruben Kachút prišiel na svet 28. júla. Nemá ešte ani mesiac, no už stihol spoločne so svojou mamou očariť stovky, či skôr tisíce ľudí. A inak to nebolo ani 19. augusta, keď sa celá rodinka nahodila do bieleho a šli na veľkú slávnosť.

Mária Čírová sa nikdy netajila tým, že je veriaca a k viere v Boha podľa katolíckej cirkvi vedie aj svoje deti. Napokon, aj uspávanka, ktorú Rubenovi spievala ešte keď bol v brušku, a ktorou očarila tisíce fanúšikov na svojom profile na Instagrame, má text spojený s vierou.

Niečo málo vyše tri týždne po narodení absolvoval Ruben svoju prvú veľkú slávnosť. Mária s manželom Mariánom Kachútom ho dali 19. augusta pokrstiť, ako sa dá prečítať na sviečke, ktorá sa na tento deň dáva bábätkám vyrobiť.

Mária Čírová sa v materstve našla:

​Krst síce zrejme prebehol už pred vyše 10 dňami, no Mária až teraz zverejnila fotky. O to štedrejšia ale voči svojim fanúšikom bola, keď pridala hneď šesť fotiek z tohto veľkého dňa. "Ruben, ja Ťa krstím v mene Otca i Syna i Ducha Svätého," napísala Mária k fotkám z kostola známu repliku.

Celá rodinka odetá v bielom, vo farbe čistoty, pôsobili skutočne ako anjeli. Najkrajší ale boli malí Kachútovci. Elegantný švihák Hugo a krásna princezná Zoe si s radosťou pozreli, ako vyzerá udalosť, ktorú absolvovali aj oni, ale nepamätajú si ju, pochopiteľne.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie